View Thread: cs 1.6 ping'as (help)
Šendien per pietus žaidžiau buvo viskas čiki piki Ping normalus, po ~1h žaidimo pradėjo kilti Ping ~100-200... restartavau žaidimą, bandžiau per Options pakeist keletą dalykų, youtubė nepadėjo. Dabar prisijungi dar aukščiau mėto ~200-500... nueini į kito projekto serverį Ping ~30.
Kokia galėtų būti bėda?
Kokia galėtų būti bėda?
Posted on 01/25/2018 21:46
2
Steaminis cs ble ir tik šio projekto serveriuose taip, DDOS'ina vaikai mane
Manau pasižiūrėk youtube arba google, nes ir man tas pats buvo kilo fleshe pingas, kitur apie ~8 stovėdavo. Daug pamokų yra kaip susitvarkyti ir tiesiog reikia noro tam paieškoti. Jei nepadės tai tiesiog ištrink cs'ą ir per naujo išsirašyk.
Alutis parašė:
Manau pasižiūrėk youtube arba google, nes ir man tas pats buvo kilo fleshe pingas, kitur apie ~8 stovėdavo. Daug pamokų yra kaip susitvarkyti ir tiesiog reikia noro tam paieškoti. Jei nepadės tai tiesiog ištrink cs'ą ir per naujo išsirašyk.
Turbut kazka reikia istrinti is fleshas.lt failu, reikes pasiieskoti labiau