View Thread: Street Workout
Ką manot?
Gerai, kad jis tapo prižiūrėtoju
46%
27 VotesGreit išmes
5%
3 VotesDar per greitai spresti apie ji
19%
11 VotesGeras prižiūrėtojas
17%
10 VotesBlogas prižiūrėtojas
14%
8 VotesPosted on 08/12/2017 14:37
1
Street Workout
Žaidėjo vardas: Bernardas
Žaidėjo amžius: 17
Žaidėjo miestas: Tverai
Žaidėjo nick: Street Workout
Žaidėjo Steam id: STEAM_0:1:273958540
Žaidėjo Skype: Q1w2e3.bernys
Žemiau šio posto rašykite atsiliepimus apie šį žaidėją
Žaidėjo vardas: Bernardas
Žaidėjo amžius: 17
Žaidėjo miestas: Tverai
Žaidėjo nick: Street Workout
Žaidėjo Steam id: STEAM_0:1:273958540
Žaidėjo Skype: Q1w2e3.bernys
Žemiau šio posto rašykite atsiliepimus apie šį žaidėją
Posted on 08/12/2017 14:39
2
žmogus tikrai draugiškas, daug esu bendraves , Prikolnas ir padedantis. Bus matyti , kaip elgsis tapes priz.
Verta palikt.
Posted on 08/12/2017 16:49
5
niaysiwaizdoju kas ce per wejes yswyso pryz tapo gal reiktu man doti admyna ?!1
gereuses plejeris
Neturiu nuomonės.
Šitas bent savo vietoj yra, neaxujielina ir pan. Laikykis.
Tikrai geras prižiūrėtojas, eina pajuokaut, supranta prikolus, daug bendraujantis, tikrai mldc yra, kad daugiau tokių pasitaikytų fleshas projekte, nenoriu nuvertinti ir kitų prižiūrėtojų, bet tikrai vienas iš geriausių ir tikiuosi ilgą laiką nepaliks fleshas projekto, galiu palinkėt tik sėkmės tiek pareigose ir tiek projekte
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle. ;)
Posted on 08/18/2017 14:43
11
Šitas "MLDC" žmogus esu mates ir ne vieną kartą, padedantis, nebegantis is bėdų.
Posted on 10/08/2017 10:24
13
Sits gers priz
swejki
w t f.........
w t f.........
Posted on 10/08/2017 11:13
14
Posted on 10/08/2017 12:58
15
streat warkaut ira molodec niapasykelias pacanas turietu buty ilgaj prieziuretoju pagal mano apskaiciavymus is steam id 2paskutiniu skaiciu atimti jo amziu ir jo pyrma raide reiskia kazkoki meniasy
40-17 tai reiskaisy kad jis bus miatus ir 1menesy priziuretojumi jis palyks balandy pareigas nes jo wardas prasydeda is b jei vardas neatitynka nei veino menesio reiskia reik ji uzblokuoti nuo gywenymo
davaj rebiata , eta byla kiryl aka antanas
40-17 tai reiskaisy kad jis bus miatus ir 1menesy priziuretojumi jis palyks balandy pareigas nes jo wardas prasydeda is b jei vardas neatitynka nei veino menesio reiskia reik ji uzblokuoti nuo gywenymo
Posted on 10/08/2017 13:32
16
Antanas Bombzauskas parašė:
streat warkaut ira molodec niapasykelias pacanas turietu buty ilgaj prieziuretoju pagal mano apskaiciavymus is steam id 2paskutiniu skaiciu atimti jo amziu ir jo pyrma raide reiskia kazkoki meniasy
Dekui tau seniuk <333 , kad visa tai butu teisybee :3
Sitas tai mldc. Aktyvus visur, jokiu daug ir trukumu nera
http://www.part.lt/img/2b1a2ac5f14aa64eabab7a28b9ab591c460.png
Street - pagal mane esi visai draugiškas ir tuo pačiu rimtas žaidėjas tiek prižiūrėtojas.. labai džiugu, kad juom esi, kai gali padedi patari ir pnš. ŠITO IRGI MEST NIEKUR NEREIK!
Posted on 12/26/2017 11:24
19