View Thread: |ExtaZy-0-SmUrFaSx`
geras priziuretojas, visada padeda
megstu rep +, katinus ir knife Narys nuo 2018 06 24
Bang parašė:
krc nebebusiu toks geras kaip buvau isgirdau to ko dsr negirdejau apie tave tai kaip tu priekabiauji prie jaunu merginu nors turi seima, pazeidineji taisykles serveriuose greit atsiras ir irodymai gaila jau darosi.
krc nebebusiu toks geras kaip buvau isgirdau to ko dsr negirdejau apie tave tai kaip tu priekabiauji prie jaunu merginu nors turi seima, pazeidineji taisykles serveriuose greit atsiras ir irodymai gaila jau darosi.
LOL wtf
MLDC ŠITS
Greitas ir aktyvus priziuretojas
+REP ir ziema nereikes eiti su kailiniais
+REP ir ziema nereikes eiti su kailiniais
Pirkau masina, Subaru.bet baro tai nebuvo
Mama man prikabina kotleta prie kaklo , kad bent sunys pazaistu su manim kieme...
http://steamcommunity.com/id/TaikaZeme
Mama man prikabina kotleta prie kaklo , kad bent sunys pazaistu su manim kieme...
http://steamcommunity.com/id/TaikaZeme
Posted on 09/04/2018 02:24
25
Labas. Vienintelis žmogus kuris jail serverius tais laikais kai dar tik išleidom flesho, žinojo geriausiai, manęs labai daug ko išmokė. Kaip prž yra visai gan draugiškas, labai padeda, svarbiausia visi smeigia kad diedas yra, bet patikėkit šitas diedas žino savo pareigas, ir man jis patinka kaip žmogus. Su tokiu žmogum Kaip Ernestas, galima prikoint dieną nakti. Labai mandagus žaidėjas, daug klaidu esa padaręs, bet atleistina, vien dėl to, kad pastaisė. <3
Įdomus toks, bet kiek teko matyt tai visados linksmas ir padedantis jaunesniems, keista jog toks aktyvus.
Tikiuos ilgai pasiliksi čia kaip priz
Tikiuos ilgai pasiliksi čia kaip priz
Edited by Fightas on 09/08/2018 09:12
Viskas pasakyta jo description`e TS
- JailBreak tėvas
- JailBreak tėvas
Maladec ciuvakas, Kitaip tariant Snipas
Geras pržiūrėtojas gerai atlieka savo darbą yra prikonas, bet kartais susireikšmina per daug.
+
NoriuMergu parašė:
Meskit lauk ta chripa atitaranavo savo skatyna paziurekit ka daro vaikams xp stumdo lochas bapkes kelia man suspendina uz nieka lasara
Meskit lauk ta chripa atitaranavo savo skatyna paziurekit ka daro vaikams xp stumdo lochas bapkes kelia man suspendina uz nieka lasara
bazara ramini vaikas.