View Thread: Skundai del - Alias , kb. - ir del admin -
Sveiki noreciau paklausti kodel, visados kaip, ateinu i knife serveri? Man sauna mintis kodel adminai nebanina tuos kurie nauduoja kb? alias? o, ant manes ussirove ir nori sako kad kb? ar skyriasi kb nuo alias? - As sakant naduoju alias bet, kodel tie kurie nauduoja tuos kb , alias nebanina adminai? ir nesako kad detu ss arba demo? - Patys adminai , S.Adminai naduoja tuos alias , kb. - Tai prasau pasakykit ko cia ussirovet ant manes? jei jus patys naduojat tuos alias , kb? Uh...?
P.M - dJG
P.M - dJG
Posted on 06/11/2016 14:04
2
Niekos nieko nenaudoja, o jei naudoja buna uzbaninti.
http://www108.zippyshare.com/v/MGpGFkHk/file.html - Stai irodimai galit ziureti.
(S.Admin) - ManiaC - kb (Vip) - Cemodamas - kb. Graff. - alias pilnas! ZZZ - alias pilnas!
Mixas - kb
Taisykit prasau problemas atimkit adminus, vipus ir ban gal nezinau perspejimas gal jus taisot ne as.

Stay cool
(S.Admin) - ManiaC - kb (Vip) - Cemodamas - kb. Graff. - alias pilnas! ZZZ - alias pilnas!
Mixas - kb
Taisykit prasau problemas atimkit adminus, vipus ir ban gal nezinau perspejimas gal jus taisot ne as.

Stay cool
ka tu ce kledi?
juoku nesupranti?
uzdavei klausima durna atsakiau su draugais i tavo klausima juoku o tu begi iskart ce? xddd vaikas 
juoku nesupranti?
uzdavei klausima durna atsakiau su draugais i tavo klausima juoku o tu begi iskart ce? xddd vaikas 
kur irodymas kad kb ar dar ka?
kad ka nauduoju? 
kad ka nauduoju? 
Ant prikolo parašėm, kad turim kb, o tas durnelis ir paskunde 

tu net demo ikelti nemoki normlaiai..
kk.
Čia tai pavarė.
Pagal tave visi geri žaidėjai yra kb?
O Osw1s ar easy irgi kb?
Pagal tave visi geri žaidėjai yra kb?
O Osw1s ar easy irgi kb?

As kb?