View Thread: Skundziu Ck

Posted on 01/21/2017 21:24 1
1. Asmuo kurį skundziate (nick) - Ck (visi zinote sita kiaurasamti )
2. Serveris- pub
3. Priežastis-
Losiat de_dust ,eilini karta padare SS sako idek su demo,oke nuejau kelk i zippyshare,bam banas.kas svarbiausia net neina ziuret,as cia jau virs puse metu losiu gan daznai,visi zino,bet va sitas pasikeles botagas specialiai banina nes as ciuju nepatinka ar pan.pirmas dalykas jei dedi banais oro tik noredamas pasitikrint eik ziuret,o jei ne tai LAISVAS esi kaimieti.Chebra gal galit tokiu kietakus apramint,ar toliau daris ka nori,nepatinka ir banina.Jokios logikos.kokio velnio as normalei laiko pastebiu ir tik tada baninu,ir tai jei 100 proc su kodais.jei ne laukiu demo,nebent aisku atsisako ikelti...

4. Irodymai (ss arba demo)- http://www22.zippyshare.com/v/aE7G0Zxk/file.html
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - zinot ir taip

Sry uz klaidas nervina tokios nesamones,galvojau dar palosti kokia valanda ir miegot mat rytoj i darba,bet ne reik cia gadint nervus.
Posted on 01/21/2017 21:47 2
Tu paprasei kad ideciau SS ir demo,as dar paklausiau kaip sustabdyti demo neisejus,kad nebutu tau dingsties deti bano,o kai nuejau kelti failu tu man dejai bana,nu tai kame saknis? Skundas ne del to kad paprasei ikelti,o delto kad specialiai dejai bana,norspilnai sutikau,pasakiau oke,tuoj idesiu,bet netau reikia baninti,o po to as turiu laukti unban bbz kiek laiko,tai jei norejai paziuret naxui tada banini specialiai vistiek ??? Supranti skundo esme? esme kad antprikolo nebanintu,puse metu zaidziu uztenka paprasyt kad ideciau,iskart sutikau nesnieko nenaudoju. Skundas kad apramintu tokius free banerius ;)
Posted on 01/21/2017 21:55 3
Nuo cK ban'ų man teko jau atbaninti:
CrEAtivE*pAuli`
Kovinis Naras nekka
M.S

Vadinasi, cK pradėjo mažiau stebėti kaip žmonės žaidžia, ai šitas keistas, ss padaro ir deda iš karto ban'ą, taip negalima.

Admin'as bus nubaustas už:
5. Draudžiama baninti žaidėja jei nesate įsitikinęs 100%, kad žaidėjas naudoja pagalbines programas. (Bent kelis map'us paspectinkite)
7. Draudžiama baninti žaidėja vien dėl to, kad jis tau nepatinka!

Žaidėjas yra užbanintas.

Dėkui, kad pranešei Å ypsosi .

Skundas priimtas.