View Thread: BaseBuilder Mod
1. Pasiūlymo pobudis(naujas serveris/we-BaseBuilder
2. Jūsų pasiūlymas- Labas visiems, manau turiu pasiuliti viena varianta idomu gan tai basebuilder modas, tai yra su zombiais zaidimas nuo kuriu statai savo baze, kad nuo ju apsisaugotumet ir jusu nepaliestu, o jus tiesiog saudot ir t.t bandote isvengti visais budais zombio ir t.t, mano manymu idomu butu tikrai ir vietoj warcraft serverio, sitas modas butu basebuilder, atsipirktu manau tikrai (F1) aciu uz demesi.
2. Jūsų pasiūlymas- Labas visiems, manau turiu pasiuliti viena varianta idomu gan tai basebuilder modas, tai yra su zombiais zaidimas nuo kuriu statai savo baze, kad nuo ju apsisaugotumet ir jusu nepaliestu, o jus tiesiog saudot ir t.t bandote isvengti visais budais zombio ir t.t, mano manymu idomu butu tikrai ir vietoj warcraft serverio, sitas modas butu basebuilder, atsipirktu manau tikrai (F1) aciu uz demesi.
F1
As tai pat manau, butu smagu ir pritrauktu gan daug zmoniu, verta bandyti tikrai. Aciu uz pritarima mano nuomones Bordon.
F1
UZ!! Myliu sita moda!
Taip!
F1
Už
Tik idomu paliko jei darys sita moda tik kada..
F1
na galima pamegint porai menesiu,paziuret kaip sekas tam bb mode.
O siaip jei per pora menesiu nebus zaideju tai nemanau,kad verta toliau ji laikyt..
O siaip jei per pora menesiu nebus zaideju tai nemanau,kad verta toliau ji laikyt..
Pameginti visada galima, uz tai per galva niekas neduos manau idomu tikrai butu
F1
Posted on 03/01/2016 11:54
9
Visai gal ir įdomus modas.Ateičiai galėsim pamėgint.
Uz