View Thread: Sirdim i Sviesa - Sikna i Tamsa
Posted on 12/30/2017 10:14
1
1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? Sirdim i Sviesa - Sikna i Tamsa
2. Koks jūsų vardas? Arminas
3. Amžius?: 22m
4. Apibūdinkite save?: Esu draugiškas, visada padedu, gan stipriai laikaus taisyklių, esu tvirto charakterio, kartais tikrai per griežtas, bet man netrūgdo tai, esu labai nuotaikos žmogus, bet stengiuos šito neparodyti, nes tai nėra gerai, labai mėgstu humora, tiek gera humora, tiek juoda.
5. Jūsų pomėgiai?: Cs'as, mašinos, motociklai, sportas, garinimas
6. Turite brolių, seserų?: Sese, 17m
7. Kokį augintinį namuose augini?: Namie katė, o kieme du šunis ir katė
8. Iš kokio miesto kilęs?: Kėdainiai/Kaunas
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Kulturizmas, rezultatai paprasti, nes sunkiai sekasi man su mitybą, o mityba yra labai svarbu tokiam sportui, bet geriau kažką veikti, nei nieko.
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Sportuoju, leidžiu laiką su draugais, keliauju, padaužau cs'ą, padominuoju tarp merginų.
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina):
2. Koks jūsų vardas? Arminas
3. Amžius?: 22m
4. Apibūdinkite save?: Esu draugiškas, visada padedu, gan stipriai laikaus taisyklių, esu tvirto charakterio, kartais tikrai per griežtas, bet man netrūgdo tai, esu labai nuotaikos žmogus, bet stengiuos šito neparodyti, nes tai nėra gerai, labai mėgstu humora, tiek gera humora, tiek juoda.
5. Jūsų pomėgiai?: Cs'as, mašinos, motociklai, sportas, garinimas
6. Turite brolių, seserų?: Sese, 17m
7. Kokį augintinį namuose augini?: Namie katė, o kieme du šunis ir katė
8. Iš kokio miesto kilęs?: Kėdainiai/Kaunas
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Kulturizmas, rezultatai paprasti, nes sunkiai sekasi man su mitybą, o mityba yra labai svarbu tokiam sportui, bet geriau kažką veikti, nei nieko.
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Sportuoju, leidžiu laiką su draugais, keliauju, padaužau cs'ą, padominuoju tarp merginų.
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina):
sveiks Kalėdų Seneli. Sveikinu prisijungus prie projekto. Tikiuosi susirasi čia draugų,dažnai lankysies ir Tau čia patiks. Sėkmės projekte )
Edited by salucha on 12/30/2017 10:24
Posted on 12/30/2017 10:20
3
Labas širdutė.
Sveikas.
XoXoxo Zdarova, kaledu seneli, kitais metais, kad butu po eglute man modas ir premkes buteliokas, aciu..Kaledu seneli
Edited by cmej on 12/30/2017 11:31
Posted on 12/30/2017 12:04
11
Senai reikejo, sveikas
Labas, kada dovanų duosi ? hh
Sveikas.
supažindyk su sese
Posted on 12/30/2017 14:38
15
salucha- Kad tavo žodžiai tiesiai dievui į ausi
Klebenciukas-
Arabas- Jeigu būsi geras berniukas, gal ir gausi
Binderis-
Karolyyys- Priklauso koks geras buvai
mamyciukas- Taip, tu vienas iš tų kuris dažnai padalivauja forumiuke
Tuki-puki- Nežinau ar čia pizdavojies ar kas čia, bet manau neprireiks.
Salaga-
cmej- Matyt blogas buvai, kad iš karto sakai, kitais metais. Na buk geras per tuos metus ir gal gausi..
Im The One- Na tiesa, tiesa.. Bet tiesiog norėjau daugiau heiterių susilaukti, kad įdomiau būtų. Ir šiaip, kad žmonės apsiprastu su manim
yAk- Kitais metais
Alutis-
blolegas- Jos bernus aš atbaidau, čia matai pats dar supažindinsiu tipo.. Achujėl
Klebenciukas-
Arabas- Jeigu būsi geras berniukas, gal ir gausi
Binderis-
Karolyyys- Priklauso koks geras buvai
mamyciukas- Taip, tu vienas iš tų kuris dažnai padalivauja forumiuke
Tuki-puki- Nežinau ar čia pizdavojies ar kas čia, bet manau neprireiks.
Salaga-
cmej- Matyt blogas buvai, kad iš karto sakai, kitais metais. Na buk geras per tuos metus ir gal gausi..
Im The One- Na tiesa, tiesa.. Bet tiesiog norėjau daugiau heiterių susilaukti, kad įdomiau būtų. Ir šiaip, kad žmonės apsiprastu su manim
yAk- Kitais metais
Alutis-
blolegas- Jos bernus aš atbaidau, čia matai pats dar supažindinsiu tipo.. Achujėl
Posted on 12/31/2017 11:48
16
Laba,sekmes projekte!
praebal hedsotaa.
Reflexas
DiGiTaL
Reflexas
DiGiTaL
Posted on 12/31/2017 12:54
17
Sveikas Kalėdų seneli, kaip sakoma prieš Naujus reikia atnaujinti profilį .Sekmės projekte laikyk visom išgalėm, kitais metais bandysiu tapti komandos nariu.
Sveikas, jei reikes pagalbos kreipkis i skype;)) D
Nene juokauju su naujais, smagu kad prisistatei
Nene juokauju su naujais, smagu kad prisistatei
seses notrauka gany cr