View Thread: del naujo tasykles ( snekėjimo į mikrafona)
Jusu nuomone man savrbi
Taip ( uz )
25%
5 VotesNe (pries)
75%
15 Votes
1. Pasiūlymo pobudis(naujas serveris/we- JB Serve ( gal ir kitos servose)
2. Jūsų pasiūlymas- Siulau kad kai kila abejones ar yra 15 metu. Duoti ban zmogui su Priezastis : dox i foruma ( galima ir kazkam i skype ). Nebutina asmens kodas (a.k ) ar pavarde svarbu kad butu gymimo metai ir vardas ( visk kita galima uztusoti ). Tai itraukti i tasykles, nustatyti tam tikra laika bano ilguma.
Sukuti nauja tema kaip yra sukurta "ss ir demo"
2. Jūsų pasiūlymas- Siulau kad kai kila abejones ar yra 15 metu. Duoti ban zmogui su Priezastis : dox i foruma ( galima ir kazkam i skype ). Nebutina asmens kodas (a.k ) ar pavarde svarbu kad butu gymimo metai ir vardas ( visk kita galima uztusoti ). Tai itraukti i tasykles, nustatyti tam tikra laika bano ilguma.
Sukuti nauja tema kaip yra sukurta "ss ir demo"
Nesamonė bent jau man prieš.
Tu sveiku jauties? PRIEŠ.
Posted on 03/16/2018 09:52
4
Nemanau, kad tai yra reikalinga, PRIEŠ
Kodėl?
Nes nemačiau skundo dar ar unban anketos su kažkuom panašiai, štai pvz:
,,Sveiki, prašau mane unban, nes man yra 16m, o davė ban, nes tipo nėra man 16m"
Nemačiau tokių unban anketų, gal MAX 1-2 tik mačiau per visą laiką kai atsirado JB, todėl atsiranda klausimas ar būtina toks papildomas darbas?
Kodėl?
,,Sveiki, prašau mane unban, nes man yra 16m, o davė ban, nes tipo nėra man 16m"
Nemačiau tokių unban anketų, gal MAX 1-2 tik mačiau per visą laiką kai atsirado JB, todėl atsiranda klausimas ar būtina toks papildomas darbas?
Sirdim i Sviesa parašė:
Kodėl?
Kodėl?
Bet matai kiek banu buna "eini i ct neturedamas 15 metu"
Taip nukristu dauk kam abejoniu ar turi ar ne
Dekui uz tavo nuomone
Posted on 03/16/2018 09:54
6
Posted on 03/16/2018 11:28
9
pries. pagalvok jei koks priziuretojas tave uzbanina turedamas teise banint ilgiau pvz 1d ir jei zmogus neranda arba pamirso kur yra pasidejas ta dokumenta tai vien del to turetu kraustyti visus stalcius visa hata + viesinti savo dokumentus kad gautu unban
Posted on 03/16/2018 11:56
10
Amm gryna nesamonė...
Prieš.
Prieš.
Posted on 03/16/2018 12:28
12
Pries
PRIES
Posted on 03/16/2018 13:26
14
Pries
Nop
Posted on 03/16/2018 16:45
16
Žaidėjas smurfasx pats parašė, kad pasiūlymas būtų užrakintas.
Pasiūlymas atmestas
Pasiūlymas atmestas
#Tema rakinama