View Thread: :(

Posted on 12/23/2016 20:02 1
1. Jūsų nick- Immortals` Tucas
2. Jus užbaninusio administratoriaus nick'as- H1ro
3. Serveris kuriame gavote bana- Knife
4. Priežastis - Uz ip keitinejima
5. Įrodymai (ss ir demo failai)- Buvo krc inferno mapas,Hiro atejo i clana (Kic),pradejau juokais,nesamones kalbet ir t.t. Gavau mute 30 minuciu. Gali per team chata parasius @ rasyt ir su mute,tai rasiau toliau kol Hiro dejo man 30 minuciu bana. Po sito bano neinu vel i serva kelioms sekundemis pabut ir krc kai rodo tipo you`re banned ismete is servo auto-kick ir Hiro dejo bana permently,draugas pasake nes zaide serveryje kartu. Galvoju is pradziu kad pisa prota,bet pasiziuriu ir tas banas yra,bet po 30 min bano prisijungiu i knife serva ir leido zaist, Hiro atejo vel i serva ir piso perm bana uz ip keitinejima nors nezinau kaip ten pasikeite. Sakau teisybe nera tolko man ten pist proto ir kito shudo esu gaves pries tai 51 bana del visokio slamsto nei karto nesu keites ir net nemoku to daryti. So, neisivaizduoju,tiesiog per serva gavau bana,nori tikek,nori ne.
6. Jūsų IP (http://www.manoip...)- 78.58.91.231
Posted on 12/23/2016 20:31 2
Atbaninkit zmogu,visiems pasitaiko visko,o uz tai perm bana duoti nesazininga,jau atbuvo bane ir manau pasimoke.Yra serverio taisykles tai jeigu jas gali lauzyt priziuretojas,kodel paprasti negali? Skaitom.
1.Nera jokios taisykles apie ip keitima ir PERM bana!!!
2.Pazeidziama 13 taisykle (nekurti savo taisykliu).
3.Zmogus kazkada manau yra atneses ir pelno t.y pirkes vip ar kazka.
4.Nerakinkint temos ir duokit visiems pareikst savo nuomone,nes jei uzrakinsit tai vel savivaliavimas.

As uz unban.Laukiu kitu nuomoniu.
Posted on 12/24/2016 01:35 3
Aš tai nelendu čia į tokius reikalus, tad unban iš manęs nebus.
Posted on 12/24/2016 09:42 4
Žmogus gavo gag 30 min. Vistiek rašinėjo savo šūdus , net ir mongolą jau užpiso. Daviau pora kick, kad apsiramintu. Po to vėl atėjęs piso protą. Gavo baną 30min , atėjo pasikeitęs ip. apėjo baną gavo dienai baną , vėl apėjo ir įspėjau , kad nekeitinėtų jam px buvo. Ir dar turiu demo kur jis gazdina , kad servo nenuhackino. Man tu juokingas ir prašai unban? Negausi. ;)