View Thread: Swarm x3 FreeBan
Posted on 04/01/2020 06:43
1
Gavau free bana nuo saluchos priežastis freeban nors neišbaninau nei vieno žaidejo free taigi norečiau gaut unbana arba parodykit bent viena žmogu kurį išbaninau free.
Taprasme prašot demo nors prieš bana dar buvau išejas pora kart is serverio ir vel iejes ka jus man siulot daryt su tuo demo?????
Taprasme prašot demo nors prieš bana dar buvau išejas pora kart is serverio ir vel iejes ka jus man siulot daryt su tuo demo?????
iš kur mum žinot,kad reklamavo? gal tu čia atmazą šovei be įrodymų. Normalius reason negali parašyt?
Posted on 04/01/2020 07:18
3
Supranti tsg sunervavo ir belekoki reasona isoviau yra serveryje adminu kurie mate bet pirmas isbaninau
be demo nebus unban
Posted on 04/01/2020 08:33
5
HeLe parašė:
Pasiūlau atsėdėt bano laiką ir daugiau nerašinėt, nes pats matai, kad ne už nieką baną gavęs esi pats kaltas, kad biški nervai silpnoki tava ir tokius šūdus rašai vietoj vieno žodžio,, reklamavimas'' ir neįrodysi jau izi laif
Pasiūlau atsėdėt bano laiką ir daugiau nerašinėt, nes pats matai, kad ne už nieką baną gavęs esi pats kaltas, kad biški nervai silpnoki tava ir tokius šūdus rašai vietoj vieno žodžio,, reklamavimas'' ir neįrodysi jau izi laif
Posted on 04/01/2020 11:14
7
HeLe parašė:
[quote]HeLe parašė:
[/quo[quote]HeLe parašė:
Jau atsibaninau