View Thread: Evil4you vaiks slay dejo
1. Asmuo kurį skundziate (nick, steam id/ip) - kotas*Ev1l4you
2. Serveris- SWARM GUN XP X3
3. Priežastis- slay dėjo tai, kad nužudžiau
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www97.zippyshare.com/v/wan2Gc4f/file.html
2. Serveris- SWARM GUN XP X3
3. Priežastis- slay dėjo tai, kad nužudžiau
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www97.zippyshare.com/v/wan2Gc4f/file.html
Sakėm tu paožinsi Shame dėl slay verkti
Aš serveriui paslaugą darau atsikratau tokių niekam tikusių adminų, kaip tu. dėti slay tai, kad boomeris sprogo D ir verkti dėl tokio š patyliu.
Tipo aš verkiu? Kas čia pirmas pradėjo nervuotis ir verkti, kad boomeris sprogo šalia? ''dx dx'' gražūs žodžiai.
Tai jeigu Tave nužudo ir Tu dedi slay .. Gal gali pasakyt kuris iš jūsų didesnis verksnys? Taip Ev1l4you šitoj situacijoj Tu didžiausias verksnys
Adminui ispejimas
-Floozy parašė:
Tai jeigu Tave nužudo ir Tu dedi slay .. Gal gali pasakyt kuris iš jūsų didesnis verksnys? Taip Ev1l4you šitoj situacijoj Tu didžiausias verksnys
Man visą žaidimą sugadino dėl to slay ir dar ban'ą dėjo tai dabar turiu laukti. Jei esi silpnų proto nervų tai nafik perki tą s.a?
Tai France duok žmogui unban pjauna tas adminas
Jau pasibaiges jam banas
Man tai juokingi tokie adminai Tikrai bus ne vyresnis nei 15
Dar man iš oro admin'as dingo po to bano, atimkit tą admin'ą matos, kad nesveikas. Tas įspėjimas yra 0 jam.
Man visą žaidimą sugadino dėl to slay ir dar ban'ą dėjo tai dabar turiu laukti. Jei esi silpnų proto nervų tai nafik perki tą s.a?[/quote]
Gaila negaliu ikelt as tau to demo praito mapo. Keiksmaizodziai/Izeidinejimai buvo uztai ir bana gavai. Palauk as dar pajieskosiu
Gaila negaliu ikelt as tau to demo praito mapo. Keiksmaizodziai/Izeidinejimai buvo uztai ir bana gavai. Palauk as dar pajieskosiu
-Floozy parašė:
Ir + as buciau nedejas slay bet izeidinejo. Nenorejau bano det nes man gaila servo nes ir taip zmoniu nieko nebuvo. O dar butu 1 free fragas pabeges :/
Ev1l4you parašė:
Man visą žaidimą sugadino dėl to slay ir dar ban'ą dėjo tai dabar turiu laukti. Jei esi silpnų proto nervų tai nafik perki tą s.a?
Gaila negaliu ikelt as tau to demo praito mapo. Keiksmaizodziai/Izeidinejimai buvo uztai ir bana gavai. Palauk as dar pajieskosiu[/quote]
Gi nepykstam už teisybę ) Palei mane ''vaikas'' nėra įžeidimas čia tas kaip būtų ''paauglys'' ''suaugęs''
Jei izeidineja - dedi gaga. Konflikto cia nenoriu tad tema rakinu. Turit skype,feisbuka ten ir snekekites.
Kazkur buvo pykciai?