View Thread: MoNaRcH | Queen Lama
1. Asmuo kurį skundziate (nick, steam id/ip) - MoNaRcH | Queen Lama
2. Serveris- Umbrella swarm x3
3. Priežastis- Pradėjo įžeidinėti ir tai ne pirma kart šitas ,, baba'' o s.administratoriaus kaip suprantu draugelis kažkoks jis skaitos, jam uždėjau už įžeidinėjimus 5 minutėm gag, o šitas ban dėjo ban 1h vien už tai kad jam gag uždėjo atseit ,, free '' pvž man tokie pavadinimai yra traktuojami kaip įžeidimai ,, utele'' ir panašiai pamatysite nuotraukuose.
4. Irodymai (ss arba demo)-
http://imgur.com/a/OAJh4
P.s. Manau aplamai reikėtu labiau sugriežtint taisykles nes čia tie ispėjimai ar panašiai nieko nereiškia, reiktu tokiems aplamai ban uždėt ir atimti administratorius tada bent butu tvarka.
2. Serveris- Umbrella swarm x3
3. Priežastis- Pradėjo įžeidinėti ir tai ne pirma kart šitas ,, baba'' o s.administratoriaus kaip suprantu draugelis kažkoks jis skaitos, jam uždėjau už įžeidinėjimus 5 minutėm gag, o šitas ban dėjo ban 1h vien už tai kad jam gag uždėjo atseit ,, free '' pvž man tokie pavadinimai yra traktuojami kaip įžeidimai ,, utele'' ir panašiai pamatysite nuotraukuose.
4. Irodymai (ss arba demo)-
http://imgur.com/a/OAJh4
P.s. Manau aplamai reikėtu labiau sugriežtint taisykles nes čia tie ispėjimai ar panašiai nieko nereiškia, reiktu tokiems aplamai ban uždėt ir atimti administratorius tada bent butu tvarka.
Posted on 09/26/2016 23:22
2
Na realiai norėčiau geriau demo pamatyti, kas, kaip, ką pradėjo įžeidinėti.
Buvo ar nebuvo jam ir tau kažkokie įspėjimai.
Iš nuotraukų gudriai apkarpei, kad tik jis kaltas.
Tad, laukiu demo jei nori, kad kažkas būtų nuspresta.
Buvo ar nebuvo jam ir tau kažkokie įspėjimai.
Iš nuotraukų gudriai apkarpei, kad tik jis kaltas.
Tad, laukiu demo jei nori, kad kažkas būtų nuspresta.
Am apkarpyta? Kur tu matai kad apkarpyta? Tai manau ne aš turėčiau demo kelti o pats Lama, nes jis ji skundžiu, o įrodimai yra, manau reiktu normalia tvarka padaryt čia o ne taip kad išsukt draugelius tipo ,, apkarpyta '' Niekur nėra apkarpyta mano IP užtušuotas tik numesk man nuotrauka kur yra apkarpyta.
novA
Posted on 09/27/2016 09:19
4
Reikia demo kitaip skundas bus atmestas.
Krč dalbajobus kažkokius nupiepusius prž. parinko
novA
Posted on 09/27/2016 09:46
6
Skundas atmestas.
Kaip ir tavo motinos snukis
Olande ir Tu dar nori , kad Taves kazkas taves klausytu . Turetum imest demo , nes as nemanau , kad pirmas Queen Lama galejo pradet ginca
ir siaip jeigu moketum skaityt paskaitytum toki dalyka kaip " Rules " Ten parasyta , kad pats gali gaut bana uz admino izeidinejima
Tavo vietoj as nerizikuociau taip stiprei 

1. Čia ne apie lama, 2. Lama man iš oro ban dėjo nes ta kažkoki jo mergaite užgaginau, 3. Jei tokius snarglius čia jama į prižiūrėtojus tai good luck su tokiu projektu toli nenueis, nes čia nifiga nėr tvarkos, vienam pisi gaga už įžeidinėjimus kitas tau ban savaitei ? Čia normalu ? O visiem tiem prižiūrėtojam čia giliai pohuj yra dar jei koks draugelis tai išvis prinardė viens kitam ypač tam fleshui prinerė šitie prižiūrėtojai bent kiek girdėjau iš dauguma tai išvis draugelius sakė pajeme į tuos prižiūrėtojus, tai ką tu nori tikėtis iš to projekto ? Jei būtu normalus tai ir tvarka būtu visai kitokia ir prižiūrėtojai nekreiptu dėmesį į savo sušiktus snargliukus draugelius, 14 - 15 likiniai su s.adminais nu čia tai juokinga. Viename projekte žaidžiau taipogi swarm kaip ir čia, ten tvarka daug geresne nei čia prižiūrėtojai normalus kurie nekreipe dėmesio ar tu nardai jam į šikna ar ne, bei pan. Be to nieks jokiu demo neprašo užtenka nuotraukos kad papeikimas yra, ir pats administratorius prieš užbanant turi turėt įrodimus jei neturi tai viskas kaltas, taip kaip blet turi banint jei neturi įrodimu ? O čia tie snargliukai prižiūrėtojai tai bbžn prasiunte matyt nemažai už ta prižiūrėtoja
Posted on 09/27/2016 15:45
10
ne is oro , nei davei tu jai uz izeidinejimus ispejimus nei nieka Iskarto gagint pradejai... Taisykles paskaityk pirma. "Beto savaitei ban?" ka tu nusisneki...
Sako ne apie Lama. Nu tada nesuprantu as Tavo skundo 

Posted on 09/27/2016 17:46
12
skundas atmestas
skundas prymtas