View Thread: Skundas ant Immortals Svogerio

Posted on 12/29/2016 14:47 1
1. Asmuo kurį skundziate (nick, steam id/ip) - Immortals` Svogeris.
2. Serveris- [Fleshas.lt] public
3. Priežastis- noriu apskusti admina Svogeri, kuris man mape uzdejo bana uz laminima, nors situacija buvo tokia: kad fb uzmeciau anaip jo JAMir poto jam atrasiau, kad as irgi nuo taves gavau fb tai kaip ir atsiskaitem, uzdejo bana uz laminima, klausimas koki?Å ypsosi veliau po bano atejau ir norejau, kad jis paaiskintu man uz kokia gryna priezasti gavau, bet mane visai isvadino ir reiskiasi, kad as "kietas" esu, dadure su keiksmazodziais, kad dar gausiu ir isvadino visaip uz ka?Å ypsosi kokia cia pagarba? spejau padaryti viena nuotrauka, ikeliu.
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www93.zippyshare.com/v/F7BWOcSH/file.html
Edited by raslabucha on 12/29/2016 14:49
Posted on 12/29/2016 14:48 2
As irgi noreciau pritart, labai atsigaves adminas visus siuntineja i visas puses, nejaucia ribu vapse baxuriukas
Posted on 12/29/2016 14:55 3
ManijakasLTU parašė:

As irgi noreciau pritart, labai atsigaves adminas visus siuntineja i visas puses, nejaucia ribu vapse baxuriukas

Pritariu.
Posted on 12/29/2016 15:56 4
Šiaip įrodymų per mažai būtų man, kad nubausčiau admin'ą.

Bet matau, kad ne vienas žmogus jau pastebėjo, kad jis biškuti elgias nesąžiningai, be to, pats esu mates, kaip jis elgiasi serve.

Dar prie viso to prisideda, kad jis ban'ina dauguma žmonių, kad įdėtu ss ir demo į forumą, gal nieko blogo ir nebūtų, bet jei daug žmonių nuo jo pildo unban anketas ir visi gauna unban, vadinas jis per mažai būna spec ir nesugeba atskirti čyto nuo žaidėjo, tad admin'as gauna įspėjima su vienos dienos ban'ų.

Žaidėjas yra užbanintas.

Dėkui, kad pranešei Å ypsosi .

Skundas priimtas.