View Thread: Pagalba dėl pingo

Posted on 01/05/2017 18:28 1
Sveiki, norėjau čia paklaust/paprašyt pagalbos kodėl pingas kyla ir kame gali būt bėda. Pats kompiuteris loptopas visada 100 fps nebent ten kažkas atsitinka, bet visalaiką pingas kyla virš 60+ kartais būna ir virš kelių šimtų. Visos programos išjungtos tik pats cs ir teamspeakas, tačiau ir ts išjungus tas pats tai jis neturėtu trukdyt. Dėkingas būsiu tiem kas padės ir manau neliksiu skoloi x)
http://www.part.lt/perziura/8b64d2758ae7798ee4859fe05c05728f565.PNG
Posted on 01/05/2017 19:30 2
Pingas nepriklauso nuo fps jis priklauso nuo tavo interneto greicio. Kuo didesnis ping tuo silpnesnis internetas. Mano manimu jei naudoji wifi tai reiskias per toli nuo routerio esi tai signalas levai sklina, o jei ant laido tai nzn.
Priimti mano skundai cyteriam: 37
Posted on 01/20/2017 05:52 3
Sveikas, ping visiškai nepriklauso nuo kompiuterio parametrų.
Ping kilimas yra interneto problema, kadangi pats ping yra delsos laikas kol duomenys nueina į serverį ir gryžta atgal. Taigi pirminis klausimas būtų - kokė internetą naudoji? Kadangi pats naudoju Mezon, todėl pas mane irgi panaši situacija. Ping ~40-70. Kartais užblūdina ir būna ir ~2500 Å ypsosi2
Šiaip patarimas pradžiai išjungti visus torrent, skype ir pan. Toliau išjungti automatinius atnaujinimus (jie siunčiasi failus automatiškai ir kelia ping). Jeigu bėda vis išliko - atsakyk į mano klausimą ir galima bus galvoti toliau.