View Thread: Prisistatau ^^
1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? Tsg Rame
2. Parašome savo vardą. Raminta
3. Amžius 14 -.-
4. Apibūdinkite save. Esu draugiska, linksma, berdraujanti, visada izeidinejimus apie save nuleidziu juokais, nes tu kurie stumia nuomone man nerupi ^^ visada laikausi duoto zodzio cs'a zaidziu su pertraukom apie 4-5 metus, esant bedai visada galiu padeti, kad ir kas benutiktu ziauriai nekenciu pasikelusiu zmoniu. siaip nieko daug apie save kaip ir nebegaliu pasakyti, nes pati saves gerai nepazistu
5. Jūsų pomėgiai. Megstu losti cs, leisti laika su seima bei draugais, dainuoti, siaip visokiomis nesamonemis uzsiimineti
2. Parašome savo vardą. Raminta
3. Amžius 14 -.-
4. Apibūdinkite save. Esu draugiska, linksma, berdraujanti, visada izeidinejimus apie save nuleidziu juokais, nes tu kurie stumia nuomone man nerupi ^^ visada laikausi duoto zodzio cs'a zaidziu su pertraukom apie 4-5 metus, esant bedai visada galiu padeti, kad ir kas benutiktu ziauriai nekenciu pasikelusiu zmoniu. siaip nieko daug apie save kaip ir nebegaliu pasakyti, nes pati saves gerai nepazistu
5. Jūsų pomėgiai. Megstu losti cs, leisti laika su seima bei draugais, dainuoti, siaip visokiomis nesamonemis uzsiimineti
Posted on 07/13/2016 15:21
2
Nu labas
Labukas
Nu labas;)
Posted on 07/13/2016 18:26
5
Nu Zdarof
nu lebas
O rame
Fleshas.lt Fanas
Nu labas... daugeu nzn ka sakit.... taiiiii kaip einas?
Wait WHAT?! They did not tell you I was a SAVAGE?!
Labukas.
Posted on 11/02/2017 14:20
15
Zdarova
Posted on 11/02/2017 15:20
16
oooo koks zmogutis , Labuka (gal jau nebepyksti) ;)
Labas
Labas
Labukas
Labas