View Thread: adminai vapse neziuri servo apsimeta krc pievomis tipo nieko nemato
krc mane uz nieka uzbanino kad pasakiau kad wh yra o tie net nebanina nors dviese yra adminai prisiperka vaikai adminu ir nebezino kaip banint o man uz nieka ipiso viena diena bana tp kad as negerbiu adminu bet kad jie net neziuri tu wh vapse tai kai pasakai ant ju kazka koki keismazodi tada ten ta uzbanina ir mane uzbanino tad daryk tvarka servo priziuretojau nes neimanoma lost kai nieko net neziuri kiti
Tu nesiputok, demo yra. Ne neuznieka o su reikalu. Neaktuolus tu.
Edit: 1 diena gavai ban, cia perdaug.. Izeidinejai admin max iki 30 min, tai tik delto gali skust admina "-*-"
Edit: 1 diena gavai ban, cia perdaug.. Izeidinejai admin max iki 30 min, tai tik delto gali skust admina "-*-"
Edited by FunkyMan on 02/20/2016 12:46
as tau ta demo galiu imesti nori ir paziurek kurva
a izeidinejai tai kad kurva skiau kad wh tai kurva ir banink jai adminas nestebejas 5h
jai nemoki vapse su admin elgtis tai nx vapse tau tas adminas reikalingas sedi tam serve ir nieko neziuri tvarka bent darykit kazka
jus kiti paziurekit irgi is salies adminai ateja i ta serva tik palost oi jiems px ar aimas ar wh yra jie to neziuri net va vienas maladiec kur snd lose tas tai priziurejo tvarka ne kad tie nu prasau servo adminas atsizvelgti itai kazka daryti su jais
Ner reikalo nei skaityt, putodamas nieko nepasieksi
tai kad kurva nieko jie neziuri as tau galiu ta demo imest ir kas isto ka
kad jums teisybe sakai apie tuos adminus jus patys is zaideju issipisinejat budami adminais kazka pasakai ne to ban dar kazkas
Ar jus blet idiotai?!!! YRA Blet kurwa formos kaip pildyt anketą forma dabar sumalę vieną šudą.
Edited by Kenshi on 02/20/2016 13:00
MÄ—gstu ledus, O tu? ^^
Kㄇㄩã„
Kㄇㄩã„
Adminai tikrai per daug sau leižia,NE APIE VISUS KALBU,bet nemoka bendraut,nuolat keikiasi,o atėjus adminui kuris netoleruoja keiksmažodžių gauni ban,o tai kodėl adminai nebaužiami? Jie turi kažkokią baltą kortelę,ar kaip?
as sakau bbd nebetylesiu nx nes nebeimanoma servas seip maladiec nu bet kiti adminai tai vapse
Parašę skunda be formos nėra nei ss / demo. ir tikiesi, kad nubaus adminus...
MÄ—gstu ledus, O tu? ^^
Kㄇㄩã„
Kㄇㄩã„
jai nori imesiu ta demo o is ko ss mest jai nepadare ka
...
MÄ—gstu ledus, O tu? ^^
Kㄇㄩã„
Kㄇㄩã„
dok skype imesiu as tau ta demo kad nori
Beto adminai turi gyvenimus nesėdi kiaurą parą prie kompo..
MÄ—gstu ledus, O tu? ^^
Kㄇㄩã„
Kㄇㄩã„
tai ka as tau sedziu jai man iseigine i darba nereikia tai ka daryt jai noreiu atejas cs palost o cia pyst banas 1d
Demo numesk jai neteisėtas banas unbaninsiu..
MÄ—gstu ledus, O tu? ^^
Kㄇㄩã„
Kㄇㄩã„
skype duok numesiu