View Thread: H1Ro
Verta jam palikti prižiūrėtoją?
Taip
61%
57 VotesNe
21%
20 VotesMan nerūpi bus jis ar nebus
18%
17 VotesPosted on 02/24/2017 00:35
1
H1Ro
Žaidėjo vardas: Žilvinas
Žaidėjo amžius: 17
Žaidėjo miestas: Šilutė
Žaidėjo nick: H1Ro
Žaidėjo Steam id: STEAM_0:1:14292590
Žaidėjo Skype: zilvinas981
Žemiau šio posto rašykite atsiliepimus apie šį žaidėją
Žaidėjo vardas: Žilvinas
Žaidėjo amžius: 17
Žaidėjo miestas: Šilutė
Žaidėjo nick: H1Ro
Žaidėjo Steam id: STEAM_0:1:14292590
Žaidėjo Skype: zilvinas981
Žemiau šio posto rašykite atsiliepimus apie šį žaidėją
verta
Taip verta , cia sitas vienas is tu keliu priz kuris yra aktyvus forume ir zaidime , per si laika kuri ji pazystu jis man labai patiko , siltas bendravimas , draugiskas , supranta juokelius , visada padeda ir niekada nepaleka bedoje , jam irgi gali parasyti visada atrasys ateis ir pades ka reikia patars , jis yra pats jauniasias priz .musu kelektyve bet savo darba ant tiek supranta ir ismano ir moka kad tikrai butu cia sunku be tokiu priz. Dekui seniuk uz foto su broliu , tikrai verta ir uz !!!!!!!!! Alfa ;)
Uz ;)
Už, imkit pavyzdį iš šio bičiuko. Nerašysiu serenadų, bet jis vertas prižiūrėtojo privilegijų dėl daugybės priežaščių.
Posted on 07/25/2017 17:38
8
Nu dėkui jums labai
Posted on 07/25/2017 22:50
10
žaidėja kaip žaidėjas, lošia normaliai iš bendravimo mldc yra ganėtinai aktyvus ir tikrai atlieka savo kaip prižiūrėtojo darba.
Posted on 08/15/2017 21:42
11
Aisku ,kad palikt
Myliu H1Ro :*
už
Kas surf?? ?Ž
Dėkui. ;)
uz normalus ciuvas yra ;)
Na buvau kelis kartus chatines su juo, nu ką galiu pasakyt, neblogas žmogeliukas ;) Aina susišnekėt, kiek pastebėjau savo pareigas atlieka tinkamai ir išmano jas. Tikiuosi ir atsako už savo pareigas. Na reikia tikėtis, kad nepaliks projekto ir nenukryps nuo kelio. Galiu pasakyt tik Sėkmės atlikti savo pareigas
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle. ;)
Už ;)
Dėkui už nuomonę ;)
Dėkui už jūsų nuomonę.
H1Ro - visad išlieki pozytivus.. nesvarbu kas ir kaip nutinka tu kaip ne kaip kiti "verksniai" tai net arti širdies nepriejimi. Labai džiugu, kad esi priž.. knife kaip ir moki, apie publika tyliu, nes botas esu .. žodžiu nei taves nei kitu priž išmetinėt niekur nereikia. DA BEST ESAT KURV.
Edited by Binderis on 12/02/2017 10:52