View Thread: Skundžiu [ADMIN]
1. Asmuo kurį skundžiate (nick) - bb
2. Serveris- Swarm x3
3. Priežastis- Keitimas iš vieno map'o į kitą.
4. įrodymai (ss arba demo)- nėra nes keitinėjo mapus, kai pakeičia demo įrašomas vėl išnaujo.
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - Spėjo atsijunkti.
Truputi aprašysiu kaip buvo!: Viskas taip buvo Dėjo jis vote cs_max ar de_dust 2x2 tai pasirinkome de_dust 2x2 pakeitė nepasibaigus roundui. Kai visi atėjome į de_dust_2x2 jis vėl pakeitė į cs_max žemėlapį.
2. Serveris- Swarm x3
3. Priežastis- Keitimas iš vieno map'o į kitą.
4. įrodymai (ss arba demo)- nėra nes keitinėjo mapus, kai pakeičia demo įrašomas vėl išnaujo.
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - Spėjo atsijunkti.
Truputi aprašysiu kaip buvo!: Viskas taip buvo Dėjo jis vote cs_max ar de_dust 2x2 tai pasirinkome de_dust 2x2 pakeitė nepasibaigus roundui. Kai visi atėjome į de_dust_2x2 jis vėl pakeitė į cs_max žemėlapį.
Be IP ar STEAM ID skundas nebus tikrinamas.
Ką ty svaigsti, spėjo atsijungt, va imk tą steamid, galėjau map keist, nieko man nebus viskas pagal taisykles, buvau kitam mape gal 15min ir sakai, kad pabėgau?
STEAM_0:0:816420741
STEAM_0:0:816420741
Žinau, as ne angelas,
bet ir gyvenimas, ne rojus.
bet ir gyvenimas, ne rojus.
Posted on 02/28/2017 16:30
4
Kai admin'as pakeičia map'ą, galima atsijungti nuo servo ir demo bus senas ir ten viskas matysis, tad nežinau kodėl pakeitus map'ą tu toliau sedėjai serve.
Antras variantas. Kai admin'as pakeičia map'ą, tu nufotkink man consolia. Consolėje turi matytis timeleft ir kas pakeitė map'ą. Jeigu nukopinsi consoles teksta, man netiks, nes tada galima padirbti įrodymus, o jeigu nufotkinsi consolia, ten jau nepadirbsi, tad kitą kartą žinosi ;)
Tad dabar įrodymų nėra.
Skundas atmestas
Antras variantas. Kai admin'as pakeičia map'ą, tu nufotkink man consolia. Consolėje turi matytis timeleft ir kas pakeitė map'ą. Jeigu nukopinsi consoles teksta, man netiks, nes tada galima padirbti įrodymus, o jeigu nufotkinsi consolia, ten jau nepadirbsi, tad kitą kartą žinosi ;)
Tad dabar įrodymų nėra.
Skundas atmestas
#Tema rakinama