View Thread: nezinau ka skusti (as nevilty)
Jūs jei norite į servą neįleisti svetimų, o turėti tik savo ratą tada aišku.
jukes rase:
Parašiau skundą už tai, kad nekeliai Šypsosi2
P.S Jug kiekvienas S.ADMIN'as gali čytint, nes niekas neužbanins iš adminų tik prižiūrėtojas.
Jug ir ADMIN'AS gali patikrinti S.ADMIN'ą buvau vieną mapą spectines ir pamačiau bėda kai nušoviai smoker'į per sieną. turėčiau demo laisvai ikelčiau, bet kadangi pasikeitė mapas.
O be to nepamirškit, kad perku privilegijas, o kažkoks vaikas Jukes iš manęs pasityčiojo, įtraukė dar kitus, prižiūrėtojus, ir kas įdomiausia, kokiu būdu nustatė, kad čytinau, šito nesupratau iki šiol. Aš demo išsitraukti nemoku jau nekalbant apie kazkokius cytus.
jukes rase:
Parašiau skundą už tai, kad nekeliai Šypsosi2
P.S Jug kiekvienas S.ADMIN'as gali čytint, nes niekas neužbanins iš adminų tik prižiūrėtojas.
Jug ir ADMIN'AS gali patikrinti S.ADMIN'ą buvau vieną mapą spectines ir pamačiau bėda kai nušoviai smoker'į per sieną. turėčiau demo laisvai ikelčiau, bet kadangi pasikeitė mapas.
O be to nepamirškit, kad perku privilegijas, o kažkoks vaikas Jukes iš manęs pasityčiojo, įtraukė dar kitus, prižiūrėtojus, ir kas įdomiausia, kokiu būdu nustatė, kad čytinau, šito nesupratau iki šiol. Aš demo išsitraukti nemoku jau nekalbant apie kazkokius cytus.
Demo bus tavo cstrike aplankale ir surask tokį demo kuriame tu žaidi pvz kaip: surf, swarm. Adminas sakė tau buvo padaryti 5ss, juos taip pat ten rasi. Viska įkelk į zippyshare.com, o linkus sumesi čia.
sitas tiks ?
http://www40.zippyshare.com/v/sT3XmDic/file.html
http://www40.zippyshare.com/v/sT3XmDic/file.html
as realiai nerandu kur tie demo saugojami nes nei karto nereikejo
Parašyk skype zilvinas981 padėsiu.
prasyciau dar 5 ss juos rasi ten kur radai demo
koks failo ispletimas, kaip matai sitos temos as nepaliksiu
konkreciai ss failu nematau tai kaip jie .xxx
konkreciai ss failu nematau tai kaip jie .xxx
parasyk man i skipe padesiu viska nenoriu cia free post bereikalo mantis1502
svari unbaned aciu kad imetei viska