View Thread: Salaga
1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? Carpe Diem Et Memento Mori
2. Koks jūsų vardas?(Galima ir pavardę) Arturas.
3. Amžius?: 18.
4. Apibūdinkite save?: Esu draugiskas , aisku ne su visais , dazniausiai noriu susitart su visais bet patys zinot su visais nesusitarsi Megstu futbola , buna oras ir pakankamai zmoniu tai zaidziam. Sportoju , lankau sporto kluba , mokausi kovos meno Muaythai. Megstu klausytis muzikos, labai patinka tyla.Dabar daznai losiu cs , nes nera ka veikti , tiktais vakarais i trenirotes. Manau uzteks.
5. Jūsų pomėgiai?: Cs , LoL , kai kada Dota 2 bei Muzika filmai. (vienas nelosiu , tiktai su draugais.(smagiau ) ) Kaip ir sakiau sportas.
6. Turite brolių, seserų?: Taip , jaunesnisys brolis. (3 metu skirtumas.)
7. Kokį augintinį namuose augini?: Taip , suny ir kate.
8. Iš kokio miesto kilęs?: Vilnius.
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Sportoju apie puse metu Muaythai , manau sekasi gerai.
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Seip dirbau , bet isejau rugpjucio 15 . Ir esu dabar persikraustes gyventi kitur tai nelabai ka ir su kuo turiu ka veikt. Zinoma yra salygos sportuj bet visa diena gi nebusi lauke prie kriauses ir ganteliu Budavo oras vaziavau prie ezero su seima . O dabar patys matot jauciu koks geras vasaros oras. Labiau i rudeni man asmeniskai panasu
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina)
2. Koks jūsų vardas?(Galima ir pavardę) Arturas.
3. Amžius?: 18.
4. Apibūdinkite save?: Esu draugiskas , aisku ne su visais , dazniausiai noriu susitart su visais bet patys zinot su visais nesusitarsi Megstu futbola , buna oras ir pakankamai zmoniu tai zaidziam. Sportoju , lankau sporto kluba , mokausi kovos meno Muaythai. Megstu klausytis muzikos, labai patinka tyla.Dabar daznai losiu cs , nes nera ka veikti , tiktais vakarais i trenirotes. Manau uzteks.
5. Jūsų pomėgiai?: Cs , LoL , kai kada Dota 2 bei Muzika filmai. (vienas nelosiu , tiktai su draugais.(smagiau ) ) Kaip ir sakiau sportas.
6. Turite brolių, seserų?: Taip , jaunesnisys brolis. (3 metu skirtumas.)
7. Kokį augintinį namuose augini?: Taip , suny ir kate.
8. Iš kokio miesto kilęs?: Vilnius.
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Sportoju apie puse metu Muaythai , manau sekasi gerai.
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Seip dirbau , bet isejau rugpjucio 15 . Ir esu dabar persikraustes gyventi kitur tai nelabai ka ir su kuo turiu ka veikt. Zinoma yra salygos sportuj bet visa diena gi nebusi lauke prie kriauses ir ganteliu Budavo oras vaziavau prie ezero su seima . O dabar patys matot jauciu koks geras vasaros oras. Labiau i rudeni man asmeniskai panasu
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina)
Posted on 08/24/2017 08:13
2
Zdarova
Sveikas
Labas , aciu
Sveiks, busiu vaidots.
Sveikas , Malonu
Labutis Labai fainutį nicką susigalvojai
Labas , tai ne seip nickas ;)
Naa, aš suprantu ką reiškia
As ne apie reiksme
Tada gal galėtum paaiškint ką tau šitas nickas reiškia?
Cia jau asmeniska
Labas.
Labas
Sveikutis.
Sveikas
Sveikas.
Zdarof.