View Thread: unban 'she said she's 18'
Sveiki,
Net nezinau nuo ko pradeti, turbut reiktu pradeti, kad as nezinau kada jis spejo mane uzbaninti, nes tuo metu manes serveryje nebuvo, jeigu ka. O kitas dalykas, tai jusu sitas adminas Speak: 1) jis nemoka normaliai rasyti ; 2) as jam daviau pastaba jog jis lagina ir jam gal reiktu nusipirkti pc ; 3) jis mane pradejo izeidinet, bei grasinti kad bana gausiu ; 4) as jam pakankamai mandagiai atsakiau jog jis yra botas. ; 5) dabaigiau zaidima ir isejau is serverio ir po beveik paros nebuvimo bandau prisijungti ir bamt, banas.
Hey, Speak, tu bent bana dek kai as esu serveryje, berasti.
Demo(Tik nezinau nuo kelintos minutes ziuret, nes jis lyg ir po keitimo atejo, nes T side buvo kai kuriuo metu tik keturi zmones.): https://www102.zippyshare.com/v/FFVWi.../file.html
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Speak..
[AMXBans] There are 3 hours , 57 minutes and 35 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : she said she ' s 18
[AMXBans] Reason : ' Nepagarba Administracijai '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 456143814 '
[AMXBans] Your IP : ' 5.20.101.81 '
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Net nezinau nuo ko pradeti, turbut reiktu pradeti, kad as nezinau kada jis spejo mane uzbaninti, nes tuo metu manes serveryje nebuvo, jeigu ka. O kitas dalykas, tai jusu sitas adminas Speak: 1) jis nemoka normaliai rasyti ; 2) as jam daviau pastaba jog jis lagina ir jam gal reiktu nusipirkti pc ; 3) jis mane pradejo izeidinet, bei grasinti kad bana gausiu ; 4) as jam pakankamai mandagiai atsakiau jog jis yra botas. ; 5) dabaigiau zaidima ir isejau is serverio ir po beveik paros nebuvimo bandau prisijungti ir bamt, banas.
Hey, Speak, tu bent bana dek kai as esu serveryje, berasti.
Demo(Tik nezinau nuo kelintos minutes ziuret, nes jis lyg ir po keitimo atejo, nes T side buvo kai kuriuo metu tik keturi zmones.): https://www102.zippyshare.com/v/FFVWi.../file.html
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Speak..
[AMXBans] There are 3 hours , 57 minutes and 35 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : she said she ' s 18
[AMXBans] Reason : ' Nepagarba Administracijai '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 456143814 '
[AMXBans] Your IP : ' 5.20.101.81 '
Kicked : You are BANNED. Check your console.
unbanintas