View Thread: kamura
Gerbiama HeLe, Galbūt jums taip atrodo nes pati xuj čia lankotės?
O turėčiau nereaguot isviso? '' Taip, aš esu baisiai uzsikompleksaves ir nekenčiu savęs, kaip gi čia kažkam nepatikau'', ne, esmė tame tiesiog kad nemėgstu kai nežino ir rašo. Nemėgstu tuščiažodziauti ir dėl skaičiaus pranešimų tikrai ne spaminsiu forume, bendrauju kai noriu ir kai reikia.
Dekui, jums irgi
Posted on 11/04/2019 17:52
26
Nu ir kam pildyt, jeigu aktyvumas yra prastas, aktyvumas būtų geras manau ir šansai būtų į prižiūrėtojų gretas patekt, bet dabar prieš.
Smej, ar tau sunkiai sekesi pirmoj klasei skaityti, nes matau kad ir dabar nekazka. ar nematete ponas, kad as apie aktyvuma jau parasiau, ar galbut jums reikia neuiti i poliknika, ir geresnius akinius pasiimt, ponas, pacio nematau, o pats cia esu kiekviena diena, ir ne tokiem brudam kaip tu lyst i sikna, o su normaliais zmonem bendraut, ir cia man proto nepripisi, zmones kuriem reikia zino kaip yra. Taip, kad gero vakaro.
kam0ura - už tokį išsireiškima tikrai nevertas šių pareigų išsišokeli, sėkmės kosmonaute gal po poros metų kažką ir gausi ir tai suabejočiau.
Kitaip nepakalbesi su egoistu. Gero vakaro.
Su išsišokeliu taipogi, tau irgi.
Uz
Už, nes draugelex
+
Posted on 11/22/2019 16:08
39
Sveikinu patekus į prižiūrėtojus. Susisiek su vienu iš prižiūrėtojų, gausi pakvietimą į DC kanalą.