View Thread: Arabas
Ką manot?
Gerai, kad jis tapo prižiūrėtoja
20%
5 VotesGreit išmes
16%
4 VotesGera prižiūrėtojas
8%
2 VotesBloga prižiūrėtoja !down
8%
2 VotesMan nerūpi, ji bus ar nebus prižiūrėtoja
0%
0 Votesdapizdy, swarbu ekspy
48%
12 Votes
Žaidėjo vardas: Aurimas просто блатата ахаха
Žaidėjo amžius: 12 (atvirkšhčej)
Žaidėjo miestas: Wilno
Žaidėjo nick: Mops Klitarchuk Kal Kalich
Žaidėjo Steam id: STEAM_0:0:219035129
Žaidėjo Skype: dyskiordia Arabas#0353, Skype: ggerain17
Žemiau šio posto rašykite atsiliepimus apie šį žaidėją
Žaidėjo amžius: 12 (atvirkšhčej)
Žaidėjo miestas: Wilno
Žaidėjo nick: Mops Klitarchuk Kal Kalich
Žaidėjo Steam id: STEAM_0:0:219035129
Žaidėjo Skype: dyskiordia Arabas#0353, Skype: ggerain17
Žemiau šio posto rašykite atsiliepimus apie šį žaidėją
Posted on 12/03/2019 02:40
3
Ką jau kalbėti, aš nesu mažas šuo! Aš jį baigiau, nežinojau karinio jūrų laivyno antspaudo ir dalyvavau daugelyje „al Qaeda“ išpuolių ir nužudžiau 300 žmonių. Pokalbių kambarys Viešas pokalbis Šiuo metu jūs nesate vienintelis mano tikslas. Nuvalykite mane ir pasaulį švaresnį, nei jūs kada nors matėte. Ar manote, kad galite būti prisijungę prie šiukšlių? Galvok apie tai kaip pokštą. Padidinkite meilės audrą, pasakykite savo vaikams. Negyvas senelis. Negalite judinti septynių šimtų atvirų rankų. Jei jie tik žinos, kaip priešintis „protingo“ reikšmei, jūsų kalba gali būti ne prakeikta. Bet jūs galite tai padaryti patys, dabar prisiekiate sukčiaudami. Jis visada dėl tavęs šėlsta, krenta. Tu buvai miręs
Posted on 12/03/2019 13:06
6
NYEEEES PRIZHHHX NYEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSXNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
---------------------------------------------------------
Su Pagarba.
Nick žaidime: [#U-Sw4rm.1m] -
Privilegijas :[S.Admin]
Mostly Active in
Swarm x3
#Balrog_Gang
Discord : Luca|ShutUpMuia!#2300
FaceBook : Free sandwiches
Steam : https://steamcommunity.com/id/AlinaPe...linaPeng/
--------------------------------
Su Pagarba.
Nick žaidime: [#U-Sw4rm.1m] -
Privilegijas :[S.Admin]
Mostly Active in
Swarm x3
#Balrog_Gang
Discord : Luca|ShutUpMuia!#2300
FaceBook : Free sandwiches
Steam : https://steamcommunity.com/id/AlinaPe...linaPeng/
--------------------------------
Projekto Dievs bet vstk greit išmes
one of the best p.s kadą pripyskė???
Cigonu siaubas
Rimtai Arabas pardavineji xp? kiek nori uz 10mln kita savaite paimciau uz 15e
Esu labai draugiskas
good and cheap xp deals, trusted :sunglasses:
-rep. Scammeris. Pirkau xp, neimė pinigų.
+rep malacius ira
pagarba ce sianas kriens
matitas kelis kartus kazhkur
tai eisku juog dapizdy, swarbu ekspy
SwAg-swarmx3 parašė:
Ką jau kalbėti, aš nesu mažas šuo! Aš jį baigiau, nežinojau karinio jūrų laivyno antspaudo ir dalyvavau daugelyje „al Qaeda“ išpuolių ir nužudžiau 300 žmonių. Pokalbių kambarys Viešas pokalbis Šiuo metu jūs nesate vienintelis mano tikslas. Nuvalykite mane ir pasaulį švaresnį, nei jūs kada nors matėte. Ar manote, kad galite būti prisijungę prie šiukšlių? Galvok apie tai kaip pokštą. Padidinkite meilės audrą, pasakykite savo vaikams. Negyvas senelis. Negalite judinti septynių šimtų atvirų rankų. Jei jie tik žinos, kaip priešintis „protingo“ reikšmei, jūsų kalba gali būti ne prakeikta. Bet jūs galite tai padaryti patys, dabar prisiekiate sukčiaudami. Jis visada dėl tavęs šėlsta, krenta. Tu buvai miręs
+pritariu
Shaunus zhmogus!