View Thread: Surf serveris beveik visada pilnas cheat'u

Posted on 03/28/2017 19:20 1
Sveiki. Labai norėtųsi, kad surf serveris būtų labiau prižiūrimas. Adminus matau jame labai retai, vienintėlis 50 cent užsuka, prabanina, įveda šiek tiek tvarkos.

Pasiūlymą duosiu ne dėl sau kažkokios naudos, jei galite pirmiau rasti geresnę alternatyvą serverio priežiūrai - bus didelis ačiū, parašiutą ar taip ar taip greitai iš top'ų gaunu. O jeigu ką, nežinau ar čia taip galima, bet galiu pasisiūlyti pabūti šio serverio prižiūrėtoju. Nedėjau šios temos į bendrą skiltį, nes kalbu tik būtent apie vieną serverį, o ten mačiau atrankos kaip ir pasibaigusios, bet priežiūros surf servui reikia verkiant.

Trumpai: žaidžiu surf serve antras mėnuo. Pirmą mėnesį turėjau išsipirkęs admin - realiai, vien dėl parašiuto, na, bet pagelbėjo ir "skill'ų" atsikratyti, tikrai jausdavosi, kad mažiau jų. O dabar, paskutiniu metu, beveik visada 1-3 "skillai" drebantys skraido. Šį mėnesį nebereikėjo jau nieko pirkti, greit pasiekiau 1-2 vietą top'e (dalinamės mes ją ten su kitu player'iu). Praeitą mėnesį taip pat buvau top3, tad manau mano buvimo serveryje laikotarpis, kaip ir aiškus.

Jei atkreipsit dėmesį ir reikės supildysiu anketa į tinkamą skiltį.
Posted on 10/17/2017 20:38 2
gal nesupyks niekas kad as tau pats pasakysiu biski
kiek esu girdejas dbr priz gera sunku yra rasti kuris butu istikimas ir moketu gerai priziureti servus todel yra labai daznai bandomi vis nauji priziuretojai
kiek zinau dbr yra geri priz swarm rastas public knife dedruno
surfo priziuretojas vis dar jiesko tai kai bus priz atranka dalyvauk gal ir pakliusi
www.part.lt/img/b927ea52923f190a171fb7409f6ca051451.jpg