View Thread: Uždėjau ban per ilgai

Posted on 04/20/2017 09:48 1
Sveiki, šiandien swarm serveryje uždėjau ban "Melagis GG" nes jis lipo ant map, keletas žmoniu pasakė nepatikėjau veliau pats zm buvau ir jis ant map vaikščiojo todel paskaičiau taisykles kad
30 min ban dėt pasižėjau kaip dėt uždėjau ir gavos per ilgai rasiau 1800 laika tai ir iseitu 30 min užsibanino 1 dienai ir keliom valandom todėl prašau ištaisykit mano klaida užbaninau katik 11:45 bėje nuo kaškurio admin pats gavau 1 valandai bana kad tipo free ban dalinu nors pats savo akim mačiau, jei galit pasakyt kaip demo duot tai mielai atsiusiu Å ypsosi ir pats norėčiau gaut UNBAN
Prašau va Demo ten kur esu Vodoo neuzilgo atsistosiu i kampa ir matos kaip eina jis krastu dar slay gavo ar ka, as ten stovejau perskaičiau taisykles admin ir pagal taisykles ta ban dėjau tik kaškodėl laika sufailinau, tikrai nuoširdžiai atsiprašau o unban neleido man padaryt.

http://www16.zippyshare.com/v/k9bwMJ5Y/file.html
Edited by MvK-Mindaugas on 04/20/2017 09:56
Redagavimo priežastis: ikeliau demo
Posted on 04/20/2017 11:17 2
I Console parašyk amxmodmenu ismes visas komandas , bus lengviau uzbaninti ten reikes laika pasirinkti ir priezasty parašyti. help
media.giphy.com/media/d3mlE7uhX8KFgEmY/giphy.gif

media.giphy.com/media/IIJO2apwXN1zq/giphy.gif
Posted on 04/20/2017 11:44 3
Ban'ą gavai todėl, kad buvo free ban'as. Kodėl free ban'as?

Nes kaip pats ir pasisakiai, žaidėjas jau buvo nubaustas SLAY, tad kodėl tu daviai ban, aš nežinau.

O tavo ban laikas jau pasibaiges.

#Tema rakinama