View Thread: Skundžiu Širdim
1. Asmuo kurį skundziate (nick) - Sirdim
2. Serveris- public
3. Priežastis- free gag, free ban
4. Irodymai (ss arba demo) - http://www4.zippyshare.com/v/FJmpZPVm/file.html
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - 62.80.227.143
1. Nesupratau už ką gavau gag 10 min.
2. Budamas gag'e parašiau per @ ir man pasirašė, už tai gavau ban, su priežastimi kad apėjau gag
Tai jei aš kaip adminas galiu rašyti per baltą chatą, tai skaitosi, kad apėjau gag ?
2. Serveris- public
3. Priežastis- free gag, free ban
4. Irodymai (ss arba demo) - http://www4.zippyshare.com/v/FJmpZPVm/file.html
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - 62.80.227.143
1. Nesupratau už ką gavau gag 10 min.
2. Budamas gag'e parašiau per @ ir man pasirašė, už tai gavau ban, su priežastimi kad apėjau gag

Tai jei aš kaip adminas galiu rašyti per baltą chatą, tai skaitosi, kad apėjau gag ?

Edited by Sirdim i Sviesa on 09/09/2017 00:35
Redagavimo priežastis: IÅ¡trinti įžeidimai ir keiksmažodžiai
Redagavimo priežastis: IÅ¡trinti įžeidimai ir keiksmažodžiai
Kur tai parašyta, kad tai yra gag apėjimas jei aš be jokių papildomų pastangų parašiau tiesiog per @ ? (tik tam, patikrinti ar veikia) Parašiau teisėtai, nes turėjau adminą. Per chatą negali rašyti, ir tai tave informuoja informacine žinutė kuri rašo, kad tu gage esi kažkurį laiką, o jeigu to nerašo per @ tai kodėl aš turiu žinoti, kad tai yra neleistina, jeigu tai net nėra niekur parašyta?
Edited by ol3 on 09/08/2017 21:17
Tai ką aš nusiperku iš jūsų skaitosi "apėjimas" ? Jeigu aš turiu galimybė rašyti per admin čatą, tai aš gage jau negaliu to naudoti ? Kodėl prieš tai manę sirdim neįspėjo dėl to, kad negaliu rašyti ir per admin čata? (juk taisyklėse niekur nėra to parašyta, o aš ką turiu žinoti, ką jis ten sau galvoja?) Ar aš kaltas, kad serverio programos neuždraudžia ten taip pat rašyti ? Aš juk tai nedarau naudodamas kažkokias papildomas programas ar koduotes.
Tu gauni baną - perki unbaną - randi būda kaip sukčiauti išeina irgi ?
Tuo metu tada po pirmojo mano pasakymo per @ sirdim turėjo parašyti man į čatą, kad tai skaitosi kaip gag apėjimas, ir už tai gresia banas (privalėjo man tai pasakyti(įspėti), nes tokio dalyko nėra nurodyta taisyklėse)
ar aš turiu būti kaltas, kad jų gagas neveikia admin čate ?
ar aš turiu būti kaltas, kad jų gagas neveikia admin čate ?
Posted on 09/09/2017 00:12
9
1. Skundas ant manęs, todėl priimti ar atmesti negaliu.
2. Gavai gag'ą už flood'ą.
3. Rašai per @, apeini ban'ą.
4. Kiekvienos smulkmenos į taisykles nesurašysi, nes jų bus milijonas.
5. Esi S.Admin'as tad tikrai turėjai žinoti, kad už tai bus ban'as.
6. Tikrai esi mates kaip kitus už tai baudžiu, tad neapsimesk durneliu ir vargšeliu dabar.
7. Skūsk kiek nori, rodyk savo tiesas, nieko nepasieksi, nes matosi kas per žmogutis esi, apsimeti protingu įjunges šlanga, not good.
8. Į mano šita sms neatrašyk, nes vistiek viskas bus trinama, ne dėl to, kad taip noriu ar dar kas, tiesiog taip yra išvengiama flood'o ir free posto rinkimo.
9. Lauk kol kitas prižiūrėtojas peržiūrės tavo tuščia skunda ir lauk atsakymo. Sekmės žaidime ir gyvenime, yra kur tobulėti.
2. Gavai gag'ą už flood'ą.
3. Rašai per @, apeini ban'ą.
4. Kiekvienos smulkmenos į taisykles nesurašysi, nes jų bus milijonas.
5. Esi S.Admin'as tad tikrai turėjai žinoti, kad už tai bus ban'as.
6. Tikrai esi mates kaip kitus už tai baudžiu, tad neapsimesk durneliu ir vargšeliu dabar.
7. Skūsk kiek nori, rodyk savo tiesas, nieko nepasieksi, nes matosi kas per žmogutis esi, apsimeti protingu įjunges šlanga, not good.
8. Į mano šita sms neatrašyk, nes vistiek viskas bus trinama, ne dėl to, kad taip noriu ar dar kas, tiesiog taip yra išvengiama flood'o ir free posto rinkimo.
9. Lauk kol kitas prižiūrėtojas peržiūrės tavo tuščia skunda ir lauk atsakymo. Sekmės žaidime ir gyvenime, yra kur tobulėti.
Skundas atmestas, nebenaujokas esi turejai zinoti kas yra gag apejimas, o dar tu S.adminas