View Thread: Labas vakarėlis,jaunims
1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? Salucha
2. Koks jūsų vardas?(Galima ir pavardę) Dominykas
3. Amžius?: 21
4. Apibūdinkite save?: Niekada nemėgau savęs apibudint.. Vistiek pasirodysiu kitoks,nei esu iš tikrųjų.. Šiaip esu draugiškas,bendraujantis,rūpestingas bei padedantis. Reikalui esant griežtas. Mėgstantis pajuokauti ir šiek tiek paerzint žmones. Būnu kartais piktas ir nervuotas. Nesiveliu į bereikšmius konfliktus,bet už tiesą kovoju.
5. Jūsų pomėgiai?: Kaip ir daugumos manau,cs. Aišku dar su draugais but,futbolą žaist. Cs video šiek tiek editint.
6. Turite brolių, seserų?:Brolį.
7. Kokį augintinį namuose augini?: šunį. (Laiką)
8. Iš kokio miesto kilęs?: Panevėžys
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Niekoo nesportuoju
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Realiai laisvo laiko nelabaii yra,tik savaitgaliais,ir tai nevisada. Darbo dienom kariuomenei būnu. O šiaip tai draugai,cs,namuose darbuotis.
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina) Kas norės kontaktų,pm paprašys.
Jei kažkas dar domina,klauskit pm )
2. Koks jūsų vardas?(Galima ir pavardę) Dominykas
3. Amžius?: 21
4. Apibūdinkite save?: Niekada nemėgau savęs apibudint.. Vistiek pasirodysiu kitoks,nei esu iš tikrųjų.. Šiaip esu draugiškas,bendraujantis,rūpestingas bei padedantis. Reikalui esant griežtas. Mėgstantis pajuokauti ir šiek tiek paerzint žmones. Būnu kartais piktas ir nervuotas. Nesiveliu į bereikšmius konfliktus,bet už tiesą kovoju.
5. Jūsų pomėgiai?: Kaip ir daugumos manau,cs. Aišku dar su draugais but,futbolą žaist. Cs video šiek tiek editint.
6. Turite brolių, seserų?:Brolį.
7. Kokį augintinį namuose augini?: šunį. (Laiką)
8. Iš kokio miesto kilęs?: Panevėžys
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Niekoo nesportuoju
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Realiai laisvo laiko nelabaii yra,tik savaitgaliais,ir tai nevisada. Darbo dienom kariuomenei būnu. O šiaip tai draugai,cs,namuose darbuotis.
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina) Kas norės kontaktų,pm paprašys.
Jei kažkas dar domina,klauskit pm )
Posted on 11/05/2017 16:50
2
nu labuka ir tau.
Posted on 11/05/2017 16:50
3
LAbuutis
Laba laba
Sveikasss.
Sveiks
Posted on 11/05/2017 17:04
9