View Thread: 0 brains
Sveiki, kadangi esu bendraujantis žmogus tai noriu susipažint su dar ir kitom personom čia esančiom
1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? 0 brains
2. Koks jūsų vardas?(Galima ir pavardę) Matas
3. Amžius?: vaikas, 17metis
4. Apibūdinkite save?: na tai labiau galėtų pasakyt kiti apie mane, na bet save pats matau kaip labai daug kalbantį, kartais įkyrų žmogų esu tas, kuris siekiu savo tikslo ir nepasiduodu, mėgstu išbandymus, mėgstu padėt žmonėm, na ir esu linksmas.
5. Jūsų pomėgiai?: S P O R T A S..Jei kažkas norės apie jį pasikalbėt, reiks patarymų ar kažko, sakykit. labai patinka aktyvi veikla, laikas su draugais, drauge, pajudėt kartais, dūmelis, na ar šiaip atsipalaiduot
6. Turite brolių, seserų?: Brolį vyresnį
7. Kokį augintinį namuose augini?: Brolis, o be jo daugiau jau nieko neturiu, visi miršta pas mane
8. Iš kokio miesto kilęs?: Majamio, na manau yra kas supras
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Lankęs boksą, dabar į kačialką judu antri metai, na rezultatai tai kažinau, matosi, kad ne puodo dangtį kilnoju, o štangą
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Sportas, draugai, prie gamtos pajudėt išsimaudyt, ar aktyviai praleist laiką, pagarint ir ai visokių dar š
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina) ant profilio yra, bet užmesiu čia senesnę
http://www71.zippyshare.com/v/vudikRo.../file.html
ačiū už dėmesį
1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? 0 brains
2. Koks jūsų vardas?(Galima ir pavardę) Matas
3. Amžius?: vaikas, 17metis
4. Apibūdinkite save?: na tai labiau galėtų pasakyt kiti apie mane, na bet save pats matau kaip labai daug kalbantį, kartais įkyrų žmogų esu tas, kuris siekiu savo tikslo ir nepasiduodu, mėgstu išbandymus, mėgstu padėt žmonėm, na ir esu linksmas.
5. Jūsų pomėgiai?: S P O R T A S..Jei kažkas norės apie jį pasikalbėt, reiks patarymų ar kažko, sakykit. labai patinka aktyvi veikla, laikas su draugais, drauge, pajudėt kartais, dūmelis, na ar šiaip atsipalaiduot
6. Turite brolių, seserų?: Brolį vyresnį
7. Kokį augintinį namuose augini?: Brolis, o be jo daugiau jau nieko neturiu, visi miršta pas mane
8. Iš kokio miesto kilęs?: Majamio, na manau yra kas supras
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Lankęs boksą, dabar į kačialką judu antri metai, na rezultatai tai kažinau, matosi, kad ne puodo dangtį kilnoju, o štangą
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Sportas, draugai, prie gamtos pajudėt išsimaudyt, ar aktyviai praleist laiką, pagarint ir ai visokių dar š
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina) ant profilio yra, bet užmesiu čia senesnę
http://www71.zippyshare.com/v/vudikRo.../file.html
ačiū už dėmesį
Edited by 0 brains on 07/05/2018 22:03
Posted on 11/30/2017 16:43
3
Sveikas, dėl pakalbos ir panašiai, žinai pats. Rašyk, padėsiu.
Posted on 11/30/2017 16:46
4
Sveikas
Sveikas draugeli
sveikas
Sveikutis ;)
LOl sw
Posted on 11/30/2017 19:50
11
Labas malonu susipažinti Matai
jaigu reikes papyldu ys voketyios rasik tiewas weza furom tesiok yr keceuses seme proekte nesi acimink wisam gywenimui
gereuses plejeris
no dabar gyviansy pagal mano tajsiklias nh
hull butynaj diekuj us ynfo. zikuratia pasiuresimia
O VISIEMS KITIEMS SVEIKI ir jums
O VISIEMS KITIEMS SVEIKI ir jums
Edited by 0 brains on 12/01/2017 13:05
Labas ;)
Sveiki ir jums, ponaičiai
JAUNIMAS UP!
Posted on 02/07/2018 13:43
18
lol swx nh