View Thread: arabėli unbanink

Posted on 12/06/2017 10:11 1
1. Asmuo kurį skundziate (nick) - Asasiniukas
2. Serveris- x3
3. Priežastis- free ban
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www71.zippyshare.com/v/01c7uZHj/file.html
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) -
(94.232.125.123)
Nematau įžeidimo pasakius jog krv laksto iš vienos vietos į kita, prieš porą dienų rašiau skundė dėl jo free ban, kick nuiimkit adminą jam prašyčiau Å ypsosi2
Edited by Fightas on 12/06/2017 11:16

i.talpix.lt/Mfmsx.gif
Posted on 12/06/2017 10:16 2
deja baninau ne free o uz izeidinejima 60min
:}} prasau atsiusti screenus chatu kur rasote kad esu krw ir dalbajobas ar pns
pries kelias dienas irgi pamirsau tinkamai sureguoti , deja tu visada rasai kad neizeidinejimas is vietos i vieta nebuvo pagrindinis keiksmazodis , jeigu taip ir toliau nemanau kad esi laukiamas fleshe , melagiu cia nereikia :}
krv laksto iš vienos vietos ? tai kas tavo manymu yra izeidinejimas
Edited by Asasiniukas on 12/06/2017 10:46
Posted on 12/06/2017 22:35 3
Asasiniukas- Tu esi gaves ban'ą nuo prižiūrėtojo Street Workout už tai, kad palikinėji AFK žmogeliuką, aš tave jau esu nubaudes du kartus, vieną kartą už skundą forume, kitą kartą už free ban'us. Dabar per demo tu įžeidinėji per @, dar matau įžeidinėji per paprasta čhat'ą todėl uždedu tau paskutini kartą ban'ą, dar taip bus, nuimsiu iš karto privilegijas.

KAVECI- S.Admin šitam žaidėjui yra nuimtas, čia ne tavo dėka mamyciukas tiesiog per demo pamačiau ji, tai prie to pačio pasisakiau.

mamyciukas- Tu gi žinai, kad aš nebučiau aš, jei nematyčiau ir demo galo. Tiesiog, labai negražu taip daryti, tad už demo paskutine S ir tave nubausiu, bet trumpiau nei ji.

Dėkui, kad pranešei Å ypsosi .

Skundas priimtas.

#Tema rakinama