View Thread: Klausimas
Taigi, Arabe, sakei pakeisi galilo skina, bet taip ir nepakeiti. Noreciau paklausti, kada ji pakeisi? Nes zinai, kad man del to neleidzia jungtis
§
Va ta ir nenoriu daryti, nes visuose serveriuose viska tures siusti per nauja.... O vienas patyres zmogus sake, kad cia ne mano beda, o serverio
§
o galima suzinoti kas tas zmogus ?
Gali būt, kad neduoda nes pvz serve dakuja žmoniu o intikas per silpnas. Man taip buve. Pora kart retry paspamini i console turėtu leist jungtis.
Binderis parašė:
Gali būt, kad neduoda nes pvz serve dakuja žmoniu o intikas per silpnas. Man taip buve. Pora kart retry paspamini i console turėtu leist jungtis.
Priezastis nurodyta. Nereikia pusti burbulo
§
Jeigu nematet, tai va ka meta: https://prnt.sc/jo6zec
Visi failai yra, bet vistiek neleidzia. Kiek zinau turi buti lotyniskos raides, kad nuskaitytu faila...
Visi failai yra, bet vistiek neleidzia. Kiek zinau turi buti lotyniskos raides, kad nuskaitytu faila...
§
gal gali nukopinti ta ko tau truksta gal rasiu savo pc
Man nieko netruksta. Neleidzia prisijungti ir su failais, ir be ju. Sake arabas pakeis pakeis, bet dabar is vis ignoruoja
§
Gi susirasem su tavim. Sakei pakeisi galilo skina...
Aiskino man zmogus, kuris sukuria geriausius servus ir ismanantis sia sriti...
Aiskino man zmogus, kuris sukuria geriausius servus ir ismanantis sia sriti...
§