View Thread: Skundziu

Posted on 03/25/2016 23:04 1
1. Asmuo kurį skundziate (nick, steam id/ip) - FunkyMan
2. Serveris-public
3. Priežastis-Pailsek
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www116.zippyshare.com/v/6AH8I2mC/file.html
Posted on 03/25/2016 23:13 2
Tai ka darom su Funky?
Posted on 03/26/2016 08:00 3
Diržo jam duodam
Posted on 03/26/2016 10:31 4
ispejima koki duokit , nes taisykles skaiciau ir zinau kad nenusizengiau niekam , aisku biski negraziai rasiau bet vistiek.
Posted on 03/26/2016 16:07 5
Jus demo perziurejot? Kokia nepagarba Adminam. Kaip as galiu pastebet cyteri vos jam kaska padarius. Tas iskart burna atsivere, "kokie cia adminai ****" t.t.

Frenchy, jei tau nepatinka nezaisk. Niekas taves nevercia. O jei gauni bana neverk, nes nusipelniai. Rink zodzius, ne visada adminai turi "geras dienas".

Tai ka darom su manim? Dirzo nenoriu prasau Liūdnas Ateikit geriau alaus statau
Posted on 03/26/2016 16:20 6
Admina įžeidinėjo ir bana gavo. Juokinga situacija, toks jausmas kai adminas yra aukščiau negu paprastas žaidėjas, tai chebra jeigu baninat už įžeidinėjimus, tai kai kiti žaidėjai varo ant kitų , tai ir juos turėtumėt baninti Å ypsosi)) Įžeidinėjimus galima ir ignoruoti. Žinoma kartais, patys "kimba" prie adminų, bet 80% adminai lieka kalti, nes dažniausiai laužo "vierchatūra" su juo ir viskas pasibaigia banu ir skundu.
Sekmės visiem.
PEACE
Posted on 03/26/2016 16:39 7
kazkoks vaikas prisikabino , as bana gaunu , jis ne?
Posted on 03/26/2016 16:42 8
Ir beto adminai (ne visi , bet dauguma) yra tikrai nekokie , kadangi adminu visokiu kainos yra labai zemos , tai visi prisiperka ir nk nedaro su jais.
Posted on 03/26/2016 20:08 9
Sasha, man nesvarbu kad jis izeidzia mane. Bet cia visus adminus aplamai. "Kokie cia adminai kad nemato cyta" Jis stumt pradejo ant visu adminu. Ir tokiu as netoleruoju. beprasmiska rasyt kanors cia. Gavai ka turejai gaut ir viskas. Skuskis kur nori kam nori man dzin. Suvok savo kaltes Å ypsosi
Posted on 03/26/2016 20:39 10
FunkyMan parašė:

Sasha, man nesvarbu kad jis izeidzia mane. Bet cia visus adminus aplamai. "Kokie cia adminai kad nemato cyta" Jis stumt pradejo ant visu adminu. Ir tokiu as netoleruoju. beprasmiska rasyt kanors cia. Gavai ka turejai gaut ir viskas. Skuskis kur nori kam nori man dzin. Suvok savo kaltes Å ypsosi

Gausi vis dėlto diržo.
Posted on 03/26/2016 21:10 11
Frenchas parašė:

FunkyMan parašė:

Gausi vis dėlto diržo.

Bet.. Ar grazus dirzas? :S