View Thread: Silver # Ane?
1. Asmuo kurį skundziate (nick, steam id/ip) - Silver # Ane?
2. Serveris- [Fleshas.lt] Surf[HIGH XP] 24/7
3. Priežastis- prisijungiau į surf server'į, pradėjau žaist, poto pamačiau, kad jis ten žudo terą, kuris buvo afk, galvoju aš atsispawn'insiu ir jį nušausiu, nušoviau, po to pastebėjau, kad jis su parašiutu pradėjo šokinėt iš spawn'o į spawn'ą ir galvoju aš atsitūpsiu ir pasislėpsiu spawn'e ir jį žudysiu, kokius penkis kartus taip jį nužudžiau ir gavau ban'ą su reason'u '' Nepuolimas '', o tokios taisyklės nėra, kad negaliu nepult, tai..
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www18.zippyshare.com/v/9h6N7oWG/file.html
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Silver # Ane?
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Reason: 'BNEpuolimas'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2073629505'
[AMXBans] Your IP: '212.12.202.143'
[AMXBans] =======================================
Beabejo yra ir blogesnių admin'ų, kurie piktnaudžiauja admin privilegijomis, bet atsibodo, kad vaikai prisiperka admin'ų ir daro ką nori..
2. Serveris- [Fleshas.lt] Surf[HIGH XP] 24/7
3. Priežastis- prisijungiau į surf server'į, pradėjau žaist, poto pamačiau, kad jis ten žudo terą, kuris buvo afk, galvoju aš atsispawn'insiu ir jį nušausiu, nušoviau, po to pastebėjau, kad jis su parašiutu pradėjo šokinėt iš spawn'o į spawn'ą ir galvoju aš atsitūpsiu ir pasislėpsiu spawn'e ir jį žudysiu, kokius penkis kartus taip jį nužudžiau ir gavau ban'ą su reason'u '' Nepuolimas '', o tokios taisyklės nėra, kad negaliu nepult, tai..
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www18.zippyshare.com/v/9h6N7oWG/file.html
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Silver # Ane?
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Reason: 'BNEpuolimas'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2073629505'
[AMXBans] Your IP: '212.12.202.143'
[AMXBans] =======================================
Beabejo yra ir blogesnių admin'ų, kurie piktnaudžiauja admin privilegijomis, bet atsibodo, kad vaikai prisiperka admin'ų ir daro ką nori..
Adminas gauna įspėjima.