View Thread: Neuzauga priz free ban
Posted on 07/24/2016 19:47
1
[AMXBans] Tave uzbanino admina: POI
[AMXBans] Tu gali apskusti savo bana @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Priezastis: 'i frm pyzdink ir lauk kol ikels demo
'
[AMXBans] Laikotarpis: '1 valanda'
[AMXBans] Tavo SteamID: 'STEAM_0:0:1382906756'
cia del to kad jo draugeli uzbaninau?
suka tu kurva ar zinai kad ziuriu ar ne demo zmoniu kuriuos baninu kurva nevykelis
[AMXBans] Tu gali apskusti savo bana @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Priezastis: 'i frm pyzdink ir lauk kol ikels demo
'[AMXBans] Laikotarpis: '1 valanda'
[AMXBans] Tavo SteamID: 'STEAM_0:0:1382906756'
cia del to kad jo draugeli uzbaninau?
suka tu kurva ar zinai kad ziuriu ar ne demo zmoniu kuriuos baninu kurva nevykelis
Už ta neužauga, suka, kurva, nevykėlis, pratęsiu tau baną.
:DDDD
Posted on 07/24/2016 20:31
4
sasha laukiu pratesimo laukiu.
Posted on 07/24/2016 20:33
5
nejum aiskint ar as ziuriu demo tu zmoniu kuriuos uzbaninau
sasha jei as toks xujovas adminas kur nusiskundimai?
pragertas smegeneles pajunk. dekui uz demesi.
sasha jei as toks xujovas adminas kur nusiskundimai?
pragertas smegeneles pajunk. dekui uz demesi.Posted on 07/24/2016 20:34
6
HQiNstinct nereikia nervuotis, bet yra taisyklės kurių reikia laikytis ne tik žaidėjams bet ir adminams.
Posted on 07/24/2016 20:43
7
krc jus laukiat kad baninciau kazkokius wallhack ar aim. ne? Db pasakyk standartas koks man pointas is vis juos banint? Rezk Prakalba kokia 

Nusipirkai adminą, niekas neprašė, kad jį pirktum. Tuo labiau,kad banintum. Tavo pasirinkimas nori baninti ar ne. Mums tai pohui mes turime savo žmonių kurie prižiūri serveri geriau už tokius kaip tu.
Posted on 07/24/2016 21:10
9
o taip sasha tu mldc esi matau
geriau pakoreguok komentara, nes nusisneki. 1 pirkau admina tam kad nebanintu kas kart kai losiu, adminai ir s.a . 2 Jei nepatinka kas yra skundu knyga rasyk ten. kaip ir minejau mano banai visi 100% o jei neesu uztikrintas prasau demo ir ss pirma laiko, tam kad nebutu free ban. 3 vykdziau taisykles. 4 tik keli adminai spectina servuose. 5 daug vargo sudaro pabege zaidejai, kuriu prasiai demo ir ss imest i frm. 6 rimt tau sakau kisiesi ten kur nereikia
geriau pakoreguok komentara, nes nusisneki. 1 pirkau admina tam kad nebanintu kas kart kai losiu, adminai ir s.a . 2 Jei nepatinka kas yra skundu knyga rasyk ten. kaip ir minejau mano banai visi 100% o jei neesu uztikrintas prasau demo ir ss pirma laiko, tam kad nebutu free ban. 3 vykdziau taisykles. 4 tik keli adminai spectina servuose. 5 daug vargo sudaro pabege zaidejai, kuriu prasiai demo ir ss imest i frm. 6 rimt tau sakau kisiesi ten kur nereikia
Ble kiekviena posta parašęs sau prieštarauji. Pabūsiu protingesnis ir nesivelsiu į žodžių karą, o tu labiau pasiskaityk ką ten parašiau, nes akivaizdu, kad likai nesupratęs.
Ačiū už dėmesį.
Ačiū už dėmesį.
Posted on 07/24/2016 21:29
11
krc tu kaip zmogus beviltiskas, o apie tavo kaip priz veiksmus is vis nekalbu. sakau kisiesi ten kur nereikia
Aš prižiūrėtojas tokia mano pareiga. Tema rakinu.