View Thread: skundziu -WaRninG.-*As*
1. Asmuo kurį skundziate (nick, steam id/ip) --WaRninG.-*As*
2. Serveris-[Fleshas.lt] Umbrella Swarm[HIGH] 24/7
3. Priežastis-per daug keikias tu jam nieko negali pasakyt jis ka paleis savo zodyna. kai jis mirsta tai ragas chatas pilnas keiksmazodziu.
4. Irodymai (ss arba demo)-http://www47.zippyshare.com/v/bfa4tC3B/file.html
2. Serveris-[Fleshas.lt] Umbrella Swarm[HIGH] 24/7
3. Priežastis-per daug keikias tu jam nieko negali pasakyt jis ka paleis savo zodyna. kai jis mirsta tai ragas chatas pilnas keiksmazodziu.
4. Irodymai (ss arba demo)-http://www47.zippyshare.com/v/bfa4tC3B/file.html
Patc irgi daug keikies

Posted on 08/05/2016 13:02
3
Visi jūs keikiatės. Tiesa pasakius man jau atsibodot visi, gaila negalima banint už žodyna, tai jūs visi sėdėtumėt prie teliko ar bent jau į lauką išeitumėt. Užaukit vieną kartą. Ačiū už dėmesį. Eikit žaist ir mažiau verkšlenkit.

gal ir nera labai grazu nuolat keiktis, bet uz tai nebausim
tai gerai
WinniePooh parašė:
Visi jūs keikiatės. Tiesa pasakius man jau atsibodot visi, gaila negalima banint už žodyna, tai jūs visi sėdėtumėt prie teliko ar bent jau į lauką išeitumėt. Užaukit vieną kartą. Ačiū už dėmesį. Eikit žaist ir mažiau verkšlenkit.
eiciau i ta tavo lauka bet kai ryte +25 mes su draugeliai tik vakare iseinam
Posted on 08/05/2016 15:04
10
Jo Frenchai tu dėl visko būsi kaltas. Pašiksiu tuolete nenuleisiu vandens taip pat būsi kaltas.
WinniePooh parašė:
Jo Frenchai tu dėl visko būsi kaltas. Pašiksiu tuolete nenuleisiu vandens taip pat būsi kaltas.
bet tu tai adaptuotas esi vapsie tave mama i ora ismete 3 kartus bet pagavo tiktais 2
tai taisykles paskaityk. Keiktis galima , o izeidineti administratoriu ne.
Posted on 08/05/2016 15:33
13
MuCHai parašė:
bet tu tai adaptuotas esi vapsie tave mama i ora ismete 3 kartus bet pagavo tiktais 2
WinniePooh parašė:
Bet užtat išgyvenau, ne taip kaip tu

visi mes turim vienodas teises neitu nei kiti adminai nera cia karaliai tipo jau dievas jauties kai priz gavai ane o tu poohai dusk lopas gimei lopu ir liksi ir tu man nevadovausi kaip man gyvnet albatrose susirask gyvenima
Posted on 08/05/2016 19:07
15
Snargliau eik miegot 

Dar vis šitoj temoj sėdit ;DD
Tema rakinama.