View Thread: AR-10 YRA CHEATAS IR FREE BANA DAR MAN :d
Karoce, as esu tas skillas zaidime vardu: azotas.
Tas noobas, nakti AR-10, cheatino. Nu, naudojo wh. As pasakiau, kaip tarsimes, kad neikelciau irodymu. Jis apsiverke ir pasake, kad man des bana uz smeizta. Maciau, kad daugelis zaideju sake, kad ar-10 nebepirma karta naudoja cheat. Taigi, paeme ir man dejo 1 diena bana uz smeizta, nors toki reasona ir t.t. pirma kart girdziu.
DEMO: http://www44.zippyshare.com/v/zdCNNOoQ/file.html
LAUKIU UNBAN, NES SKILLINU SIANDIEN. ACIU.
Tas noobas, nakti AR-10, cheatino. Nu, naudojo wh. As pasakiau, kaip tarsimes, kad neikelciau irodymu. Jis apsiverke ir pasake, kad man des bana uz smeizta. Maciau, kad daugelis zaideju sake, kad ar-10 nebepirma karta naudoja cheat. Taigi, paeme ir man dejo 1 diena bana uz smeizta, nors toki reasona ir t.t. pirma kart girdziu.
DEMO: http://www44.zippyshare.com/v/zdCNNOoQ/file.html
LAUKIU UNBAN, NES SKILLINU SIANDIEN. ACIU.
novA
Posted on 11/11/2016 18:02
2
atbanintas. Adminas bus nubaustas. Gal turi irodymu kurie parodytu kad adminas AR-10 zaide su wh?
Bleha nelebai. Pradingo po situ banu. Bet noriu is geros sirdies sita perduoti ;s.
Jau turejo bana, plius dar nakti cheatina. Girdejau is ck ir cezzo. Ypac sitie 2 asmenis gaudo visus situs lopus, tik man tenka juos uzbanint. Nes ju zodziai visada pasiteisina. Siaip aisku be irodymus tik zodziais nieko nebus, bet tik noriu perspeti, kad sis zaidejas yra blogis
Jau turejo bana, plius dar nakti cheatina. Girdejau is ck ir cezzo. Ypac sitie 2 asmenis gaudo visus situs lopus, tik man tenka juos uzbanint. Nes ju zodziai visada pasiteisina. Siaip aisku be irodymus tik zodziais nieko nebus, bet tik noriu perspeti, kad sis zaidejas yra blogis

Posted on 11/12/2016 01:53
4
Admin'a nubaudė sHard už:
7. Draudžiama baninti žaidėja vien dėl to, kad jis tau nepatinka!
13. DRAUDŽIAMA KŪRTI SAVO TAISYKLES!
O kad adminas naudoja wallhack, nebuvo pateikti įrodymai.
Labai lauksim įrodymų, kad admin'as naudoja neleistinas programas ir tada jam bus nuimtos privilegijos.
Dėkui, kad pranešei
.
Skundas priimtas.
7. Draudžiama baninti žaidėja vien dėl to, kad jis tau nepatinka!
13. DRAUDŽIAMA KŪRTI SAVO TAISYKLES!
O kad adminas naudoja wallhack, nebuvo pateikti įrodymai.
Labai lauksim įrodymų, kad admin'as naudoja neleistinas programas ir tada jam bus nuimtos privilegijos.
Dėkui, kad pranešei

Skundas priimtas.