View Thread: UNBAN S
NU IR KAIP NESINERVOT ATEINA IR PISA BANUS IS LEMPOS ANTRAS BANAS PER PORA VALANDU ......................
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: player
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Reason: 'Wallhackas'
[AMXBans] Duration: '1 week'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:452748396'
[AMXBans] Your IP: '212.52.58.15'
[AMXBans] =======================================
demo : http://www8.zippyshare.com/v/55OsWQow/file.html
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: player
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Reason: 'Wallhackas'
[AMXBans] Duration: '1 week'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:452748396'
[AMXBans] Your IP: '212.52.58.15'
[AMXBans] =======================================
demo : http://www8.zippyshare.com/v/55OsWQow/file.html
Posted on 11/18/2016 15:11
2
Nu blemba.. Aš tai unban tikrai negaliu tau duoti..
Labai juokingai bėgi, bėgi visad paskui CT, super duper ausinės, kitur ten ale feikini, bet pagal žaidimą matosi, kad pastoviai tipo žiūri kitur, o po to žaibiška reakcija
03:16- Bėgai ir pastoviai atsisukinėjai čia, nes ten CT buvo
04:40- Ankščiau laiko jau šaudai, nors CT nesigirdėji ir nesimatė ir tu ten niekada netikrinai
05:28- Visada meti čia dvi FB, kaip čia dabar metei viena? Ai tiksliai, CT arti buvo, sorry, pamiršau
07:24- Žaibiška reakcija
Labai juokingai bėgi, bėgi visad paskui CT, super duper ausinės, kitur ten ale feikini, bet pagal žaidimą matosi, kad pastoviai tipo žiūri kitur, o po to žaibiška reakcija
03:16- Bėgai ir pastoviai atsisukinėjai čia, nes ten CT buvo
04:40- Ankščiau laiko jau šaudai, nors CT nesigirdėji ir nesimatė ir tu ten niekada netikrinai
05:28- Visada meti čia dvi FB, kaip čia dabar metei viena? Ai tiksliai, CT arti buvo, sorry, pamiršau
07:24- Žaibiška reakcija
03:16 - tikrinau spotus ir tiek, saudziau tik tada kai isgirdau kad i mane saudo Šypsosi jokio cia wh neizvelgiu
04:40 - prie kampo budamas paskutine fb mesdamas puikiai girdisi zingsniai toje pusejeŠypsosi jei tu negirdi tada mano ausines tikrai geresnes nei tavo
))
05:28 - del sitos vietos tai viskas akivaizdu, is arkos ct numete fb i c todel ir meciau tik viena fb, antros nebemeciau, nes girdejau, kad saudosi centre
kas cia neaisku?
07:24 - isvis nematau cia nieko , reakcija nesiskundziu kaip jau minejau
Dar taip nesu girdejas, kad zmones uz reakcija banus gautu
04:40 - prie kampo budamas paskutine fb mesdamas puikiai girdisi zingsniai toje pusejeŠypsosi jei tu negirdi tada mano ausines tikrai geresnes nei tavo

05:28 - del sitos vietos tai viskas akivaizdu, is arkos ct numete fb i c todel ir meciau tik viena fb, antros nebemeciau, nes girdejau, kad saudosi centre

07:24 - isvis nematau cia nieko , reakcija nesiskundziu kaip jau minejau

Dar taip nesu girdejas, kad zmones uz reakcija banus gautu
ck tavo nuomone visiskai cia neidomi ir manes nejaudina nei biski. As suprantu, kad tau per geras as ir nori, kad fleshe nebelosciau, bet su wh nezaidziau nei karto per visa laika fleshe
o sitas banas yra tik del to, kad du verksniukai apsiverke tai yra tu su cezzu 

net jei ir neatbanins as po savaites atejes tave saudysiu kaip obuoli
)) tu ne mano lygio zaidejas
o kai per tokius grybus kaip jus gaunu banus uz reakcija tai cia tiesiog neteisybe, kuria jus pasinaudojot vaikinai
nu tikiuos dziaugiates tuom, kad gali buti, kad busiu tik po savaites - pasieket savo.

Sita tema nematoma ar kaip suprasti, kad daugiau niekas negali demo paziuret???