View Thread: Padidinti banų trukmę

Posted on 11/23/2016 18:37 1
Dabar banų laikas tiesiog nesamoningas - 7 dienos už aim, wh ar multihacką tai juokinga. Suprantu, kad nenorite prarasti žaidėjų, bet jeigu žmonės jau čytino tai ir po savaites vėl tikriausiai ateis pajungę. Kitos banų trukmės irgi nekokios. Taigi štai mano pasiūlymas:

Ban'ų laikai:
1. Už čytus ( iki 1 mėnesio )
2. Ižeidinėjimai ( iki 180 min )
3. Kalbejimas per mic neturint 15kos. (amx_gag 5-30min. ) Žaidėjui apėjus gag'ą ban 30min
4. Betkoks būginimas ( iki 7 dienų )
5. Scriptų naudojimas ( iki 2 savaičių )
6. Reklamos ( 60 min )
7. Lipimas ant map ( 1 diena)
8. Hostų žudymas ( iki 3 valandų )
9. Čyteriai užbaninti daugiau 3 kartų (permanent ban.)
Posted on 11/23/2016 18:41 2
Redaguoti reikėtų visų serverių banų trukmę, per velai pamačiau kad čia tik BF2 forumo tema nes pats iki šiol lošiau tik jame.
Edited by steel on 11/23/2016 19:00
Posted on 11/23/2016 18:46 3
Tu cia nebesvaik su tokiom nesamonem. uz cytus 1 men tai cia tas pats kaip seniau visam gyvenimui, o dar pasitaiko kad zmogus tiesiog gerai zaide ir jam nerecordina demo ar pns (gan dazna problema seip) tai tau nekaltas zmogus lauks 1 men?

izeidinejimai tai gal pirmiau uzgagint kaip ispejima o paskui jau bana det

betkoks buginimas iki 7 dienu tai irgi nesamone ypac per umbrella serva jei netycia zmogus atvarys ten i portala ir uzmus saviski o tas saus 7 dienu bana

lipimas ant map tikrai uz toki dalyka 1dienai nieks nebaustu

paskutinis irgi nesamone nes pvz as jau 5 kart buvau gaves bana (bet gavau unban nes necytinau) tai tipo man peremanent turetu det?

visa kita gal ir nrml.
Priimti mano skundai cyteriam: 37
Posted on 11/23/2016 18:52 4
Re: betkoks buginimas iki 7 dienu tai irgi nesamone ypac per umbrella serva jei netycia zmogus atvarys ten i portala ir uzmus saviski o tas saus 7 dienu bana - kolkas tema apima tik BF2 Serverį.

Re: izeidinejimai tai gal pirmiau uzgagint kaip ispejima o paskui jau bana det - parašyta iki 180min, adminas pats spręs gag'int ar banint, nes būna kad žmones peržengia slenkstį su grasinimais, o tada geriausias būdas nuraminti žmogų - sukurti jam pauzę.

Re: paskutinis irgi nesamone nes pvz as jau 5 kart buvau gaves (bet gavau unban nes necytinau) tai tipo man peremanent turetu det? - baninami turėtu būti tik pripažinti kaltais žaidėjai, kurie net nesugebėjo įrodyti kad nečytino. Jeigu gavai unban tai ir nebus ko jaudintis. Be to Demo isirašinėja pats, prieš baną adminai daro screenshotus. Pažiūrėk AMXBans ir pamatysi, kad tikrai daug banų už čytinimą, o 7 dienos čia ne bausmė o poilsis.

Re: Lipimas ant map tikrai uz toki dalyka 1dienai nieks nebaustu - dabar ant map lipa išskirtinai vipai ir adminai su savo multijump, bet nematau prasmės kažką skusti, kai man parašyti temą ir surast visą informaciją bus ilgiau negu adminui palaukt savo 30 minučių bano trūkmę.

Kol kas manau išaiškinau visas tavo pretenzijas ir laukiu adminų nuomonių.
Edited by steel on 11/23/2016 19:38
Posted on 11/23/2016 19:41 5
Matau labai nori admin'ų nuomonės, labai abejoju ar tau kas čia atrašys, tai bent aš pasakysiu savo nuomonė.

Už wh, aim, speed ir panš jie gauna ban'ą savaitei. Po savaitės grįžta, mes vėl prigaunam, vėl duodam ban. Dar po savaitės grįžtą, mes duodam visam laikui ban'ą. Tad, dėl to tu gali nesijaudinti Å ypsosi Jei žmogus pastoviai su kodais, ilgai jis čia nežais.

Čia tavo ban laikai:
1. Už čytus ( iki 1 mėnesio ) Jau paaiškinau, kad savaitės ban'as yra logiškas.

2. Ižeidinėjimai ( iki 180 min ) Suprask, už įžeidimus duodam ilgesni ban tik tada, jei žmogus turi jau nemažai ban'ų vien už įžeidimus. O dabar pagalvok, padarai 180 min ir tu įžeidės admin'ą, galiu garantuoti kad iš karto ir gausi savo 180 min ban. Tad, tavo pasiūlymui sakau ne.

3. Kalbejimas per mic neturint 15kos. (amx_gag 5-30min. ) Žaidėjui apėjus gag'ą ban 30min. Čia nieko nepakeitiai.

4. Betkoks būginimas ( iki 7 dienų ) Tikrai per ilgas ban laikas, tikrai per ilgas. Prieš.

5. Scriptų naudojimas ( iki 2 savaičių ) Irgi esu prieš.

6. Reklamos ( 60 min ) Nieko nepakeitiai.

7. Lipimas ant map ( 1 diena) Per ilgas ban. Jei ant map lipa vip ir admin pagrnd. Rašyk skunda. Sakai neverta? Admin'as ar vip gauna ispėjima. Tas pats žmogus vėl lipa ant map ir vėl gauna skunda? Ban'as vienai dienai Å ypsosi Tad, nereikia tavo pakeitimų, sistema ir taip gerai eina.

8. Hostų žudymas ( iki 3 valandų ) Hostus retai kas žudo, o jei ir žudo tai tik botai. Ban laikas yra tokio ilgio, kaip ir map. Map pasikeitus, tegu grįžta žaisti.

9. Čyteriai užbaninti daugiau 3 kartų (permanent ban.) Panašiai jau ir yra žinok.

Nepyk tu tik tais, kad pasakiau savo nuomone, bet už tavo laikus esu prieš.
Posted on 11/23/2016 19:44 6
Nujaučiu, kad taip ir liks netvarka serveriuose, sekmės su jūsų taisyklėm.