View Thread: Pasiūlymas Abiems Swarmo serverems
Posted on 08/28/2017 21:59
1
Pirmas pasiūlymas: Siūlau įdėti daugiau ul'u kurie galėtų tikrai sudomintų visus ir galbūt padidinti žaidėjų skaičių. Manyčiau, kad beveik kiekvienas ginklas turėtų nors po 1 ul'a. Pvz: Baltrog-III, SPAS12, (m249) Plasma gun, Baltrog V, Thanatos 5 (Čia tik pavyzdžiai ) . Dar būtų galima įdėti dar kelis premium ul'us skirtus vipams ir adminams
Antras pasiūlymas (swarm high serveriui) : Manau reikėtų health pack'ų CT spawne, kuriuos gali pasiimti ir nešiotis su savimi kaip left 4 dead. Health Pack'ai galėtų labai padėtų tiems kurie nesenai pradėjo žaisti serveryje.
Trečias pasiūlymas: Siūlau įdėti zombių klase Jockey kuri galėtų užšaldyti žaidėja neilgam arba sulėtinti jį arbs turėtų kokių 5sec protection.
Laukiu nuomonių
-Klebenčiukas
Antras pasiūlymas (swarm high serveriui) : Manau reikėtų health pack'ų CT spawne, kuriuos gali pasiimti ir nešiotis su savimi kaip left 4 dead. Health Pack'ai galėtų labai padėtų tiems kurie nesenai pradėjo žaisti serveryje.
Trečias pasiūlymas: Siūlau įdėti zombių klase Jockey kuri galėtų užšaldyti žaidėja neilgam arba sulėtinti jį arbs turėtų kokių 5sec protection.
Laukiu nuomonių
-Klebenčiukas
Posted on 08/28/2017 22:04
2
prieštaraučiau tik dėl Tank... Nes jeigu bus nauji žaidėjai ir nebus nėvieno kuris turės geresnį gun ar ul tai visa CT komanda niekaip to tanko nenušautų.
Posted on 08/28/2017 22:12
3
Visai apie tai nepagalvojau. Sutinku su tavim
Posted on 08/29/2017 11:29
5
Uz ir mini pranesimas
Sveiki žmonės. Esu Tadas Grinkevičius. Jeigu jūs sudominau, prašau rašykit man, privažiusiu su dviratuku bet kur ir free cbb, tik vaikinai, ačiū
Sveiki žmonės. Esu Tadas Grinkevičius. Jeigu jūs sudominau, prašau rašykit man, privažiusiu su dviratuku bet kur ir free cbb, tik vaikinai, ačiū
Dėl ul'u sutinku + už
Uz+
Posted on 08/29/2017 18:41
10
US!!!!
swejki
w t f.........
w t f.........
Uz , packai gerai butu , tik kad duotu iki 100hp Ir jockey tikrai tik uzsaldyt galetu . Zombiai zymiai stipresni butu su to jockey , sunkiau butu frageriams spawne farmint. Del ULU tai visi sutiktu zinoma. Dar atskirai mano pasiulymas butu pakeisti armoredo skin i skileta su salmu
Posted on 08/29/2017 20:13
13
Posted on 08/29/2017 22:36
14
Uz
+
uz
DAVAI PALAIKOM !!! NORIM NAUJENU !!!
Nauju ulu tikrai reikia . Uz ulus.
Posted on 08/31/2017 20:44
19
+